x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică MRU, atac la Crin Antonescu: Dacă serviciile secrete s-ar implica în politică, domnia sa nu ar fi om politic

MRU, atac la Crin Antonescu: Dacă serviciile secrete s-ar implica în politică, domnia sa nu ar fi om politic

14 Noi 2012   •   16:36
MRU, atac la Crin Antonescu: Dacă serviciile secrete s-ar implica în politică, domnia sa nu ar fi om politic
Sursa foto: Intact Images/Karina Knapek

Mihai Răzvan Ungureanu i-a cerut lui Crin Antonescu să aducă dovezi în sprijinul afirmaţiilor sale că serviciile secrete sunt implicate în politică. Fostul şef al SIE a afirmat că, dacă prin absurd acest lucru s-ar întâmpla, liderul PNL nu ar fi în politică.

"Este şi preşedintele Senatului, ocupă o funcţie înaltă în stat. A fost preşedinte interimar şi avem tot dreptul să-i cerem ca măcar pe subiectele cu înaltă încărcătură strategică să nu se pronunţe, nu pentru că nu ştie să se cenzureze, ci pentru că nu cunoaşte lucrurile", a spus Mihai Răzvan Ungureanu, potrivit România TV.

Preşedintele Forţei Civice a precizat că că este dreptul său de a-l întreba clar pe Crin Antonescu de unde trage concluziile privind implicarea serviciilor speciale în politică şi pe baza căror dovezi.

"În momentul în care domnia sa (Crin Antonescu - n.r.) se referă în numeroase rânduri la serviciile speciale ca fiind supuse influenţei politice, dreptul nostru este acela de a-l întreba foarte clar de unde trage concluziile, pe seama căror dovezi şi suntem îndreptăţi să-i cerem public să vină cu aceste dovezi, pentru că dacă serviciile se implică în politică şi dacă aceste lucruri se petrec, opinia publică are dreptul să ştie. Eu nu am cunoştinţă de aşa ceva, sper că domnia sa are demnitatea de a veni cu o explicaţie foarte clară în faţa ţării înainte de a vorbi fără să existe un altfel de rezultat decât acela de a contribui la răul general. Îi mai spun ceva domnului preşedinte al Senatului, Crin Antonescu: presupunând prin absurd că serviciile speciale ale României s-ar implica în politică, tare mi-e teamă că domnia sa nu ar fi om politic", a conchis Mihai Răzvan Ungureanu.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sâmbătă, la Sinaia, că serviciile speciale ale statului trebuie să se retragă din politică.

×