x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PSD: Dragnea, secretar general, Hrebenciuc, coordonator al campaniei prezidenţiale

PSD: Dragnea, secretar general, Hrebenciuc, coordonator al campaniei prezidenţiale

21 Iul 2009   •   00:00

Grupul strategic de campanie al PSD a decis ca Viorel Hrebenciuc să îndeplinească funcţia de coordonator general al campaniei pentru prezidenţiale, iar Liviu Dragnea să preia atribuţiile de secretar general, urmând ca aceste decizii să fie supuse forurilor de validare ale partidului.



"Astăzi am avut o întâlnire a grupului strategic de campanie. Am decis unele lucruri, unele urmând să fie supuse BPN sau celorlalte foruri şi să fie validate. S-a decis ca şeful campaniei electorale - coordonator general de campanie electorală - să fie Viorel Hrebenciuc. Atribuţiile de secretar general le va prelua Liviu Dragnea, care are în acest moment şi o sumă de atribuţii organizatorice privind campania electorală, implicit", a declarat purtătorul de cuvânt al PSD, Bogdan Niculescu Duvăz, într-o conferinţă de presă.

El a precizat că grupul strategic de campanie a decis ca miniştrii social-democraţi să preia câte unul sau două judeţe în coordonare în perioadă pre electorală, pentru aplicarea elementelor de strategie şi coagularea în jurul campaniei a structurilor judeţene.

Duvăz a precizat că în perioada următoare vor continua întâlnirile la centru cu organizaţiile judeţene pentru a face evaluări privind rezultatul ultimelor alegeri, respectiv o analiză comparartivă a rezultatelor obţinute de acestea la alegerile locale, parlamentare şi europene.

El a precizat că, în funcţie de aceste evaluări, se vor lua măsurile care se impun, ami ales în ceea ce priveşte organizaţiile judeţene care au obţinut rezultate mai slabe sau acolo unde lucrurile nu au mers bine.

Duvăz a mai spus că s-a constat că listele suplimentare sunt un prilej de fraudă, PSD dorind să se adopte unu mecanism care să reducă drastic posibilitatea de fraudă electorală la alegerile prezidenţiale.

"Am lăsat până la sfârşitul săptămânii viitoare - să se facă evaluri şi la ministerul de Interne în legătură cu acţiunile sesizate la alegerile pentru PE - pentru a lua o decizie în sensul unui mecanusm care să reducă drastic posibilitatea de fraudă electorală", a mai spus Duvăz.
Mediafax

×
Subiecte în articol: politic