x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Scrisoare deschisă pentru Nicușor Dan: V-ar placea să vă încălziti apă, apoi să o puneți în sticle și să vă încălziți cu sticlele în pat? Dacă nu interveniți, ieșim în stradă!

Scrisoare deschisă pentru Nicușor Dan: V-ar placea să vă încălziti apă, apoi să o puneți în sticle și să vă încălziți cu sticlele în pat? Dacă nu interveniți, ieșim în stradă!

27 Oct 2021   •   16:13
Scrisoare deschisă pentru Nicușor Dan: V-ar placea să vă încălziti apă, apoi să o puneți în sticle și să vă încălziți cu sticlele în pat? Dacă nu interveniți, ieșim în stradă!

Ramona Ioana Bruynseels, vicepreședinte al PPU (social-liberal) și președinte interimar al Filialei Municipiului București, i-a adresat o scrisoare deschisă primarului general Nicușor Dan, în care i-a solicitat să intervină de urgență în cazul celor 90 de familii abandonate fără curent și încălzire, într-un bloc din București. Din cauza întârzierii aprobării Primăriei Generale, blocul în care aceștia trăiesc nu poate fi conectat la rețeaua de alimentare cu energie electrică, transmite Ramona Ioana Bruynseels, într-un comunicat de presă. Furnizorul de energie electrică și-a arătat disponibilitatea de a efectua lucrările în regim de urgență, însă totul s-a împotmolit la Primăria Capitalei, de unde întârzie să vină o autorizație.
„În perioada de pandemie și școală online, vârstnicii din bloc cu probleme de sănătate nu pot folosi aparatele de care depind, copiii își încarcă tabletele la magazinele din zonă, iar familii tinere cu bebeluși se mută în chirie sau la prieteni pentru a nu se îmbolnăvi.
​Ținând cond de cele de mai sus, liderul umanist a transmis de urgență scrisori atât pe cale oficiala cât și pe paginile de social media ale primarului general și ale prefectului Georgiana – Alexandra Văcaru, solicintându-le să intervină în acest caz.
„Dumneavoastra sau copiilor dumneavoastră, v-ar placea să vă încălziti apă, apoi să o puneți în sticle și să vă încălziți cu sticlele în pat? Dacă nu interveniți, ieșim în stradă!”, avertizează liderul umanist.

 

×