x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Victor Ponta face apel la moderaţie, dialog şi înţelepciune pentru salvarea USL

Victor Ponta face apel la moderaţie, dialog şi înţelepciune pentru salvarea USL

de Agerpres    |    21 Feb 2014   •   19:24
Victor Ponta face apel la moderaţie, dialog şi înţelepciune pentru salvarea USL

Premierul Victor Ponta face un apel către liderii PNL şi USD de a adopta un discurs moderat care să conducă la salvarea USL.

"(Fac - n.r.) un nou apel la moderaţie, dialog şi înţelepciune pentru salvarea USL! Eu încă sper că putem, în zilele următoare, să găsim soluţii pentru continuarea guvernării USL! Fac apel la toţi liderii PNL şi USD să acţionăm în acest sens! Dacă toţi ne dorim cu sinceritate asta, putem reuşi!", afirmă liderul PSD, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Victor Ponta atrage însă atenţia că, în opinia sa, declaraţiile senatorului Teodor Atanasiu sunt "contraproductive".

"Trebuie să condamn ferm ca fiind contraproductive, incorecte şi iresponsabile declaraţiile domnului senator Teodor Atanasiu (propus de PNL şi acceptat de mine ca Ministru al Economiei în Guvernul Romaniei)! Îi rog pe toţi cei care vor binele USL să fie mai ponderaţi şi mai cinstiţi în declaraţiile publice!", mai spune premierul.

Senatorul Teodor Atanasiu, propus de liberali pentru portofoliul Economiei, nu mai crede în viitorul USL, declarând vineri, într-o conferinţă de presă la Alba Iulia, că PNL va face toate demersurile pentru demiterea premierului Victor Ponta, respectiv prin iniţierea unei moţiuni de cenzură.

Întrebat de jurnalişti dacă mai crede în viitorul USL, Teodor Atanasiu a răspuns negativ.

"Nu. Deci e foarte clar că cei de la PSD, când au făcut USD, nu l-au făcut că mai cred în viitorul USL. E ca şi cum mai crezi în căsnicie şi te afişezi cu amanta", a declarat senatorul PNL.

×