x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Poliţia Română vrea să cumpere echipamente de protecţie antiglonţ şi antiînjunghiere cu peste 112 milioane de lei

Poliţia Română vrea să cumpere echipamente de protecţie antiglonţ şi antiînjunghiere cu peste 112 milioane de lei

10 Noi 2017   •   15:19
Poliţia Română vrea să cumpere echipamente de protecţie antiglonţ şi antiînjunghiere cu peste 112 milioane de lei

Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR) a demarat o licitaţie deschisă pentru a cumpăra echipamente de protecţie antiglonţ şi antiînjunghiere, a căror valoare totală este estimată la peste 112 milioane de lei, potrivit unui anunţ publicat în SEAP.


Anunţul implică încheierea unui acord-cadru cu un singur agent economic, cu o durată de 48 de luni şi cu o valoare estimată la 112.028.000 de lei, fără TVA.

Conform anunţului, Poliţia Română vrea să achiziţioneze "mijloace de protecţie antiglonţ şi antiînjunghiere", respectiv: echipamente de protecţie antiglonţ, scuturi de protecţie antiglonţ, veste de protecţie antiglonţ şi maiouri de protecţie antiglonţ şi antiînjunghiere.

Principalele modalităţi de finanţare şi plată sunt reprezentate de bugetul de stat, iar criteriul de atribuire a contractului va fi preţul cel mai scăzut.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare la licitaţie este 14 decembrie, ora 16,00, iar data limită de evaluare a acestora, în SEAP, este 10 ianuarie 2018, ora 18,00, se mai arată în anunţul citat. AGERPRES

×