x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Prognoza meteo pentru Capitală: Vremea se încălzește

Prognoza meteo pentru Capitală: Vremea se încălzește

25 Dec 2021   •   11:11
Prognoza meteo pentru Capitală: Vremea se încălzește

 Administrația Națională de Meteorologie a emis o prognoză specială pentru perioada 25 decembrie 28 decembrie, în București.

În perioada 25 decembrie ora 10:00 - 26 decembrie, ora 08:00 vremea va continua să se încălzească, valorile termice urmând a se situa cu mult peste cele obişnuite în ultima decadă a lunii decembrie.

Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 12 grade, iar minima va fi de 0...2 grade.

Cerul va fi variabil, cu înnorări seara și noaptea, iar spre sfârșitul intervalului va crește probabilitatea pentru ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat.

În perioada 26 decembrie ora 08:00 - 27 decembrie ora 08:00 vremea va fi predominant închisă și se va răci față de ziua precedentă. Trecător vor fi precipitații sub formă de ploaie și burniță, iar mai ales spre seară și noaptea, probabilitatea de polei va fi ridicată. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe parcursul zilei. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 2 grade, iar cea minimă va fi de -2...0 grade.

În intervalul 27 decembrie ora 08:00 - 28 decembrie ora 10:00 vremea se va menține închisă. Temporar va ploua slab, iar cu precădere în prima parte a zilei vor mai fi condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 2...3 grade, iar cea minimă în jur de 1 grad. Spre sfârșitul intervalului se va forma ceață.

 

×
Subiecte în articol: vremea