x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii DESTINAȚIA SĂPTĂMÂNII. Veneţia de weekend

DESTINAȚIA SĂPTĂMÂNII. Veneţia de weekend

26 Iul 2016   •   20:01
DESTINAȚIA SĂPTĂMÂNII. Veneţia de weekend
Sursa foto: sborisov/Getty Images/iStockphoto

Puteţi petrece un sfârşit de săptămână memorabil dacă alegeţi Veneţia, o combinaţie uluitoare de romantism, farmec şi unicitate. Este un oraș colorat, cald şi primitor care merită vizitat oricând, nu doar în perioada celebrului Carnaval.

180 de canale, 450 de poduri şi palate extraordinare. Un oraş bogat în muzee şi clădiri istorice de importanţă culturală şi artistică.

Cel mai bun mod de a explora Veneţia este pe jos pentru că întregul oraş este un obiectiv turistic. În periplul dumneavoastră nu trebuie să rataţi o vizită Palatul Ducal, Basilica San Marco, Grand Canal şi Piaţa San Marco.

De asemenea, împătimiţii cumpărăturilor se pot delecta pe strada Via XXII Marzo care se întinde de la Piaţa San Marco spre Academia. În privinţa preparatelor culinare, Veneţia deţine o gamă variată de restaurante, aşa că aveţi de unde alege. Şi nu puteţi părăsi oraşul fără să fi făcut o plimbare cu gondola.

Atenţie, însă, o plimbare romantică, în doi, poate costa şi 100 de euro. Preţul unui sejur de trei nopţi, cu avion şi cazare incluse, porneşte de la 400 de euro de persoană.

×