x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar 5 alimente care devin toxice dacă le reîncălzești

5 alimente care devin toxice dacă le reîncălzești

01 Iun 2015   •   20:15
5 alimente care devin toxice dacă le reîncălzești

În weeekend, multe dintre noi obişnuiesc să gătească pentru săptămâna viitoare. Însă, unele alimente, dacă sunt reîncălzite, nu doar că îşi pierd din calităţile nutriţionale, dar pot deveni şi toxice. În mod obișnuit, aceste alimente nu sunt periculoase, ba chiar s-ar putea afla pe lista celor sănătoase. E incredibil, deci, cât de mult rău îți pot face dacă le reîncălzești!....

Citește și
Este ULUITOR ce se întâmplă în corpul tău DACĂ MĂNÂNCI ZILNIC VARZĂ MURATĂ


1. Ciupercile
Cel mai bine este să le consumi de îndată ce le-ai gătit sau dacă îţi mai rămâne o porţie pentru a doua zi, mănânc-o rece. Când sunt reîncălzite, ciupercile pot deveni periculoase pentru sistemul digestiv, întrucât apar nişte modificări în structura unor proteine din compoziţia lor.


Citește continuarea pe ANTENA SATELOR



 

×
Subiecte în articol: toxic alimente toxice