x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber "La pas pe Calea Victoriei" în week-end, în Capitală

"La pas pe Calea Victoriei" în week-end, în Capitală

de Alice Petrescu    |    31 Mai 2018   •   12:33
"La pas pe Calea Victoriei" în week-end, în Capitală

O serie de spectacole de teatru, ateliere de creaţie, trupe de dans şi muzicieni stradali vor putea fi văzuţi în acest week-end la cea de-a patra ediţie a evenimentului "La pas pe Calea Victoriei". Pe segmentul pietonal încadrat între Strada George Enescu şi Piaţa Victoriei, vizitatorii se vor întâlni cu animatori şi mascote celebre, păpuşi uriaşe, arlechini cu baloane de săpun, clovni cu baloane modelate, animatori pe picioroange, caricaturişti, mimi, magicieni şi un studio foto profesional. 
Cei mici vor putea participa la diferite ateliere de creaţie şi vor urmări o serie de spectacole de teatru  şi  de comedie.
De asemenea, trecătorii vor fi întâmpinaţi pe traseul de aproximativ un kilometru cu tonete cu produse handmade, accesorii şi bijuterii din porţelan, sticlă, ceramică glazurată, argint, perle, accesorii din materiale tradiţionale şi cu motive populare, mici decoraţiuni, produse naturale de îngrijire, produse pentru copii dar şi diverse delicii culinare. "La pas pe Calea Victoriei" este un eveniment organizat de Primăria Capitalei, prin Creart.

×
Subiecte în articol: "La pas pe Calea Victoriei"