x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Mihai Traistariu, solistul care ridica 5 octave - "Vecinii imi bat in tevi!"

Mihai Traistariu, solistul care ridica 5 octave - "Vecinii imi bat in tevi!"

04 Sep 2004   •   00:00
Mihai Traistariu, solistul care ridica 5 octave - "Vecinii imi bat in tevi!"

Mihai Traistariu (ex-Valahia) se numara printre singurii solisti din lume care ridica 5 octave. Anul acesta a fost premiat de bulgari pentru cea mai buna voce masculina. Visul lui? Sa obtina Trofeul Mamaia.

SIMONA ECOVOIU

bJurnalul National: Cum se face ca in strainatate esti foarte apreciat, iar in tara nimeni nu te baga in seama?

Mihai Traistariu: Stiu unde e problema. Pe romani nu-i mai impresioneaza vocea mea, s-au obisnuit cu "inaltele". In schimb, strainii se crucesc cand imi aud trilurile. Anul acesta am obtinut un trofeu in Bulgaria si un altul in Letonia, pentru cea mai buna voce.

  • Ai fi meritat sa ajungi la Eurovision…

    Voi ajunge, vei vedea! Partea proasta e ca ma cam pierd in fata juriului, din cauza emotiilor. Trebuie mai intai sa-mi inving timiditatea.

  • Timid, timid, dar fetele se tin scai de tine…

    A, nu-i asa mare ingramadeala! Am o iubita, Violeta, si o fana cam trasnita, care ma zapaceste de vreo doi ani. A vrut sa se sinucida de dragul meu. Doamne-fereste!

  • Unde repeti?

    In casa. Nu ma intreba de cate ori mi-au batut vecinii in usa sau in tevi. Ultima oara am gasit la avizier un bilet in care locatarii blocului ma implorau sa cant in alta parte.

  • Trupa Valahia, din care ai facut parte, a avut 11 fan-cluburi…

    Da, nici o trupa din tara n-a mai inregistrat un asemenea record. Am avut perioada noastra de glorie.

  • Cu fostul tau partener de scena, Dorin Topala, in ce relatii esti?

    Ne certam adesea din cauza finantelor. Pe mine ma interesau mai mult succesul si premiile, iar pe el banii. Ar fi cantat oriunde daca ieseau gologanii. Nu asa se face muzica de calitate. Am ramas amici.

    Veti mai reveni la formula de doi?

    Niciodata! El are afacerile lui, iar eu am mai mult succes singur. In plus, acum se ocupa de mine un impresar neamt, Udo Strauch, care vrea sa ma transforme in vedeta internationala.

    La capitolul videoclipuri cum stai?

    Tocmai am inregistrat in Bulgaria clipul piesei "La revedere", ce i-a costat pe organizatorii Festivalului Discovery 2004, unde am obtinut trofeul, suma de 12.000 de dolari

    Vad ca nu te lasi, tot ai participat la Festivalul Mamaia.

    E ambitia mea, sa castig acest trofeu. Merit sa castig! E a patra oara cand urc pe aceasta scena. N-am nevoie de masina pusa la bataie. Am eu una cu mult mai scumpa. Mie imi plac premiile.

    Pareai un pic ragusit..

    Da, ca naiba. Nu stiu cum se face, dar inaintea fiecarui concurs important ragusesc. Inainte de participarea la sectiunea "Creatie" a Festivalului Mamaia m-am dres cu antibiotice si siropuri de tuse…
  • ×
    Subiecte în articol: antimonden