x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Sia, dată în judecată de fani

Sia, dată în judecată de fani

22 Aug 2016   •   14:56
Sia, dată în judecată de fani
Sursa foto: Kris Krug

Sia a fost dată în judecată de fani pe motivul că spectacolul a fost scurt şi timid.

Artista a susţinut pe 11 august un concert în Tel Aviv, Israel. Unii dintre cei care au participat la concert au înaintat un proces în instanţă pe motivul că nu au fost distraţi cum se aşteptau.

Spectacolul a durat 65 de minute, iar Sia a stat retrasă în spatele scenei, astfel încât unele persoane din public se plâng că nu au văzut-o prea bine şi s-au rezumat la imaginile de pe ecran. Dar nici acelea nu au mulţumit fanii pe deplin, aceştia spunând că la început a fost dat un video filmat anterior fără nicio legătură cu restul concertului.

Fanii aduc ca motiv la frustrarea lor şi lipsa totală de dialog între artistă şi ei.

Genul acesta de concert este specific cântăreţei. Sia a susţinut mai multe spectacole similare în ultima perioadă, incluzând unul în cadrul festivalului Panorama, din New York.

Un bilet la concertul din Tel Aviv a costat în jur de 91 de dolari. Fanii nemulţumiţi cer despăgubiri de 2.1 milioane de dolari de la cântăreaţa pop australiană şi de la organizatori., spune New York Daily News.

“ Sperăm că spectacolul a fost unul reuşit, am primit sute de laude de la fani satisfăcuţi” a declarat pentru IQ Magazine Ila Elkayam al Tandi Productions, firma organizatoare.

Sursa: Pop Crush

×
Subiecte în articol: sia