x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden "Te pui cu blondele?”. Corneliu Vadim Tudor le dedică o poezie blondelor lui Dan Negru

"Te pui cu blondele?”. Corneliu Vadim Tudor le dedică o poezie blondelor lui Dan Negru

21 Ian 2015   •   12:38
"Te pui cu blondele?”. Corneliu Vadim Tudor le dedică o poezie blondelor lui Dan Negru

Miercuri, la Antena 1, Corneliu Vadim Tudor se confruntă pe teme de cultură generală cu “armata” celor 50 de blonde, la “Te pui cu blondele?”. Prilej de replici savuroase între scriitor și blondele din platou, dar și de povestiri interesante legate de mari personalități ale culturii române - scriitori, poeți, savanți - pe care Vadim Tudor le-a cunoscut.

Despre cum a murit, de fapt, Mihai Eminescu, despre ritualul pe care îl face, de 25 de ani, de ziua poetului național, dar și despre întâlnirile cu Nichita Stănescu și Ana Aslan, va povesti Corneliu Vadim Tudor miercuri, la “Te pui cu blondele?”. De asemenea, scriitorul va dezvălui că, deși pasiunea sa au fost și rămân documentele istorice, are acasă tablouri și gravuri valoroase semnate de Nicolae Grigorescu și Octav Băncilă.

În aceeași ediție, mai multe personalități din România le vor adresa întrebări de cultură generală lui Corneliu Vadim Tudor și blondelor, deopotrivă. Mirabela Dauer, Felicia Filip, Cornel Ilie de la Vunk, Irinel Columbeanu, Ruby sau Ovidiu Lipan Țăndărică sunt câteva dintre acestea. De asemenea, Paula Seling vine în emisiunea lui Dan Negru, pentru a le adresa celor din platou “întrebarea vedetei”.

Și tot miercuri, Corneliu Vadim Tudor le va dedica blondelor poezia “Te pui cu blondele?” și îi va oferi un cadou special prezentatorului Dan Negru.

În ce constă acest dar special, telespectatorii Antenei 1 vor afla miercuri, 21 ianuarie, de la ora 20.30, numai la “Te pui cu blondele?”.

×