x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar "Astazi e ziua ta..." - AndreEA

"Astazi e ziua ta..." - AndreEA

07 Sep 2004   •   00:00
"Astazi e ziua ta..." - AndreEA

"Orice zi din viata unui om este speciala"

Unii spun ca ii merge mai bine singura: a fost subiectul unui pictorial intr-o revista masculina, i s-a decernat Discul de Aur pentru EP-ul sau, iar anul acesta a fost nominalizata la "cel mai bun artist Pop" in cadrul Romanian Music Awards. AndreEA implineste astazi 22 de ani. "Inainte, fiecare an in plus ma speria putin... Doream sa raman mereu la 18 ani. Acum insa, nu mai privesc asa lucrurile: fiecare an in plus este in avantajul meu, pentru ca, o data cu trecerea anilor, pot progresa, ma pot bucura de realizarile mele. Acum privesc totul intr-un mod pozitiv, deci ma bucur pentru fiecare an care trece fara sa ma gandesc la riduri. Bineinteles ca imi voi aniversa ziua impreuna cu familia mea si cu prietenii apropiati.

Altfel am simtit trecerea timpului in adolescenta si altfel o simt acum. In adolescenta nu decideam eu in ceea ce ma priveste si era un pic mai greu, insa acum sunt pe picioarele mele si pot hotari singura ce este mai bine pentru mine.

Pana anul trecut, timpul trecea destul de greu pana la ziua mea. De la 21 pana la 22 a trecut foarte repede timpul si am profitat de fiecare zi. Asa ca acum zilele se scurg mai repede decat acum cativa ani. Orice zi din viata unui om este speciala. Nu trebuie sa consideram o zi ca fiind "speciala" doar cand este aniversarea noastra sau cand este vreo sarbatoare.

Fiecare zi trebuie sa fie speciala si traita la maximum, pentru ca zilele sunt irepetabile. De la 18 ani mi-am facut planuri. De atunci puteam sa fiu pe picioarele mele. Imi doresc foarte multa minte... cu alte cuvinte, sa fiu din ce in ce mai inteleapta. Daca mi-as dori sa am o alta varsta? Da, poate ca uneori imi doresc sa mai am 18 ani, dar de cele mai multe ori sunt mandra ca am varsta pe care o am si ca am realizat atatea.

Un an in plus imi aduce mai multa experienta si mai multa maturitate, asa ca ma face mai bucuroasa. Nu am regrete. Imi asum orice decizie. Cea mai mare realizare in ultimul an este premiul de la Mamaia din 2003, pe care l-am primit cu o zi inainte de ANIVERSAREA MEA. De asemenea, ma bucur ca fratele meu si colegul sau de trupa, Eugen (Quattro), au luat Bacalaureatul cu note mari si au reusit la facultatile la care doreau sa fie.

Sunt o fire perfectionista si extrem de ambitioasa. Cred ca ma caracterizeaza zodia mea: Fecioara. Planurile mele sunt, evident, ambitioase: pregatesc un nou album care sa-i uimeasca pe toti consumatorii de muzica. Va fi un nou sound si vor exista noi colaborari. Prea multe nu vreau sa divulg de pe acum... Urmeaza sa descoperiti incetul cu incetul ceea ce v-am pregatit in viitorul apropiat."
×
Subiecte în articol: calendar