x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar "Astazi e ziua ta..." - Bogdan Lobont

"Astazi e ziua ta..." - Bogdan Lobont

18 Ian 2006   •   00:00
"Astazi e ziua ta..."  -  Bogdan Lobont

A intrat pe terenul de fotbal la sase ani, atunci cand tatal sau i-a indrumat pasii spre acest sport. Portarul roman de la Ajax Amsterdam, Bogdan Lobont, implineste astazi 28 de ani.

"Asta mi-a placut, asta am invatat si asta am sa fac..."

A intrat pe terenul de fotbal la sase ani, atunci cand tatal sau i-a indrumat pasii spre acest sport. Portarul roman de la Ajax Amsterdam, Bogdan Lobont, implineste astazi 28 de ani.

"Primesc ziua de azi cu bucurie si increzator in fortele mele. In fiecare zi sunt mai optimist decat am fost ieri. Aceasta zi va decurge normal, ca orice alta zi din calendar. Acelasi program: la stadion, acasa, odihna... nimic special. O sa fie prima zi de nastere pe care o petrec acasa, si nu in cantonament. Va fi o zi speciala din cauza asta, pentru ca in fiecare an, ziua de 18 ianuarie ma prindea in cantonament. Cei dragi sunt alaturi de mine, chiar daca nu fizic, dar sunt in inima mea. Varsta de 28 de ani nu aduce nimic special, timpul trece la fel ca si pana acum. Nu s-a schimbat nimic. Cea mai mare satisfactie pe plan profesional este ca mi-a dat Dumnezeu sanatate pana acum, mi-a dat doua maini si doua picioare sa pot juca fotbal. Nu consider ca am realizat pana acum mare lucru in fotbal. Imi doresc mult mai mult decat atat. Pe plan personal sunt multumit ca am un copil frumos, destept, care creste vazand cu ochii. Este in inima mea tot timpul, chiar daca fizic nu se poate sa-i fiu alaturi. Face trei ani la 14 aprilie. Eu joc fotbal de la varsta de sase ani. Asta mi-a placut de la inceput, asta am invatat si asta am sa fac in continuare. Tatal meu, fost fotbalist la echipa din Ghelari, m-a influentat sa imi indrept pasii spre fotbal. Cel mai bun sfat l-am primit de la el: «Daca muncesti, ajungi sus, daca nu, stai si te complaci in necunoscut». Nu credeam ca o sa ajung atat de sus, insa am muncit, am strans din dinti, am lasat la o parte toate accidentarile, am avut putere sa trec peste ele si iata-ma, la 28 de ani, aici la Ajax Amsterdam. Depinde foarte mult si de ceea ce vrei. Daca vrei sa ajungi sus, ajungi. Daca te multumesti cu putin, cu putin ramai. Ca sa te impaci cu ideea ca nu ai ajuns acolo unde ti-ai propus poti spune:«Da, nu am avut noroc!». Dar norocul este asa cum si-l face omul. Norocosi sunt cei care castiga la loto sau la Casino. Cel mai frumos cadou l-am primit de la mama mea: ziua in care m-a nascut. Imi doresc pentru noul an sa fiu sanatos si sa nu am accidentari. In cariera mea regret doar accidentarile suferite. Sunt multumit ca in acest moment eu si cei apropiati mie suntem sanatosi. Nu-mi trebuie nimic mai mult. Sunt un om linistit si atat."

SFAT
"Tatal meu, fost fotbalist la echipa din Ghelari, m-a influentat sa imi indrept pasii spre fotbal. Cel mai bun sfat l-am primit de la el: «Daca muncesti, ajungi sus, daca nu, stai si te complaci in necunoscut»"

REALIZARE
"Nu credeam ca o sa ajung atat de sus, insa am muncit, am strans din dinti, am lasat la o parte toate accidentarile, am avut putere sa trec peste ele si iata-ma, la 28 de ani, aici la Ajax Amsterdam" - Bogdan Lobont, fotbalist
×
Subiecte în articol: calendar