x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astazi e ziua ta... Marius Bodochi

Astazi e ziua ta... Marius Bodochi

de Violeta Cristea    |    Ramona Vintila    |    06 Sep 2006   •   00:00
Astazi e ziua ta... Marius Bodochi

Dupa 12 ani de cariera stralucita la Teatrul National din Cluj, s-a mutat in Capitala cucerind si scenele bucurestene. Este unul dintre actorii care se straduiesc sa ofere fiecarei partituri, oricat de modeste, o interpretare cat mai buna. Marius Bodochi isi aniverseaza azi ziua de nastere.

"Aproape fiecare rol iti da batai de cap"

Dupa 12 ani de cariera stralucita la Teatrul National din Cluj, s-a mutat in Capitala cucerind si scenele bucurestene. Este unul dintre actorii care se straduiesc sa ofere fiecarei partituri, oricat de modeste, o interpretare cat mai buna. Marius Bodochi isi aniverseaza azi ziua de nastere.

Jurnalul National: Previzionati un an rodnic?
Marius Bodochi: Da, tocmai m-am intors de la Campulung Moldovenesc, unde am lucrat cu Alice Barb la o piesa despre Mozart. E un spectacol pe care o sa-l jucam si la Ateneul Roman, in luna noiembrie. Am venit repede inapoi, pentru ca lucrez la telenovela de la Antena 1, "Vocea inimii", care va debuta pe micile ecrane la 10 septembrie.

Ne puteti spune cate ceva despre personajul dvs. din telenovela?
E unul dintre personajele principale, apare in toate episoadele. E un personaj interesant. Are foarte multe fatete. E sot, amant, om de afaceri, e simpatic, e rau. Pare, la prima vedere, un personaj negativ, iar eu, ca actor, trebuie sa gasesc justificarile actiunilor lui.

Ce ati facut nou in materie de film?
Am avut o premiera cinematografica cu Dan Pita, "Femeia visurilor", o alta premiera cu "Un acoperis deasupra capului", de Adi Popovici si am filmat pentru un film unguresc, pe care l-am terminat acum doua saptamani.

Ce rol de pana acum v-a dat cea mai mare bataie de cap?
Aproape fiecare rol iti da batai de cap, pentru ca fiecare rol este o provocare. Fiecare rol pe care trebuie sa-l faci este un alt om pe care trebuie sa-l aduci in fata publicului. La fiecare rol muncesti mult, pentru ca trebuie sa gandesti mult, sa simti mult si asta nu se poate face intotdeauna intr-o atmosfera relaxanta. Trebuie sa fii in priza tot timpul, sa ai grija de psihicul tau, de fizicul tau. In fond si la urma urmei, instrumentul cu care lucreaza un actor reprezinta propriul suflet si propriul corp si trebuie sa ai grija de ele.

Ati trudit mult pentru succesul dvs.?
Actoria asta este ca o amanta pe care nu o poti insela decat o singura data. A doua oara nu mai ai cand si nu mai ai cum. Trebuie sa muncesti foarte mult, sa te gaseasca binele, care va sa vina, pregatit. Trebuie sa lucrezi mult tu cu tine, cand se iveste ocazia, cand norocul iti surade, sa fii pregatit sa faci fata cerintelor.

Care sunt visurile lui Marius Bodochi?
Visez la foarte multe lucruri. Visele mele se indreapta catre binele fiului meu. Am un baiat extraordinar si mi-as dori sa aiba mult noroc in viata, sa-i fie bine. Am stat foarte mult timp departe de el si sunt clipe pe care nu ti le mai da nimeni inapoi. Fiecare om are destinul sau si sper ca fiul meu sa aiba un destin bun.

ABORDARE
"Actoria asta este ca o amanta pe care nu o poti insela decat o singura data. A doua oara nu mai ai cand si nu mai ai cum. Trebuie sa muncesti foarte mult, sa te gaseasca binele, care va sa vina, pregatit" - Marius Bodochi, actor
×
Subiecte în articol: calendar