x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astazi e ziua ta... - Mihaela Radulescu

Astazi e ziua ta... - Mihaela Radulescu

03 Aug 2005   •   00:00
Astazi e ziua ta...  -  Mihaela Radulescu

A debutat in televiziune in 1994 fara sa-si inchipuie ca o sa-i placa asa de mult. De atunci a facut numai emisiuni in direct, a aparut in toate revistele posibile din Romania, ba chiar a stabilit si recordul de a fi, pentru doi ani, vedeta cu cele mai multe aparitii pe coperti. Astazi, Mihaela Radulescu isi sarbatoreste ziua de nastere.

"Ma bucur ca un copil de orice cadou"

A debutat in televiziune in 1994 fara sa-si inchipuie ca o sa-i placa asa de mult. De atunci a facut numai emisiuni in direct, a aparut in toate revistele posibile din Romania, ba chiar a stabilit si recordul de a fi, pentru doi ani, vedeta cu cele mai multe aparitii pe coperti. Astazi, Mihaela Radulescu isi sarbatoreste ziua de nastere.

"Primesc noul an cu liniste si cu incredere, am cateva semne ca va fi un an cel putin la fel de bun precum cel care-l inchei astazi. Nu mi-am planuit nimic, imi place sa fiu surprinsa de cei dragi mie si stiu ca mi se va intampla ceva frumos de ziua mea, ca in fiecare an. Sunt la mare cu familia mea si vom merge seara pe plaja sa bem un pahar cu sampanie. Asta-i tot. In afara celor dragi, imi ajunge marea ca sa fiu fericita de ziua mea. Imi amintesc sarbatorirea de la 30 de ani, cred ca toate femeile si-o aduc aminte, e un prag, te pune in stari dintre cele mai diverse, toate imbracate cu o aura stralucitoare, cum n-ai avut nicicand... Apoi, o mica petrecere-surpriza facuta de colegii mei de echipa, care mi-au scris pe o plaja maricica "La multi ani" cu litere de foc... Mi-a fost tare drag de ei ca s-au straduit si chiar au reusit sa ma faca sa plang de bucurie... Simt trecerea timpului, dar nu vreau sa-l vad scurgandu-se aiurea, asa ca am un ritm de viata mult mai alert, mult mai bogat ca inainte. Vreau sa folosesc la maximum timpul de viata primit si vreau sa-l umplu neaparat cu bucurie, cu amintiri pretioase, curiozitati satisfacute, cu impliniri, cunoastere, emotie, performanta... Familia mea, copilul sunt tot ce am mai valoros. Cat despre cariera, mai am de gand sa fac una-alta... Combinatia dintre realism si neprevazut in viata mea e bine echilibrata, dar tot nu stiu care ar fi fost drumul meu in alte conditii. Am multa imaginatie si asta m-ar fi ajutat in orice meserie artistica, poate mi-ar fi placut sa fiu regizor sau sculptor... Inceputul carierei mele a fost o intamplare. Am descoperit pe parcurs ca televiziunea e o treaba serioasa, in care trebuie sa inveti tot timpul, in care trebuie sa citesti mult si sa ai deschiderea de a cunoaste, curiozitatea de a descoperi ineditul, puterea de a convinge... Am intervievat atatea persoane publice, atatea celebritati de la noi sau din alte lumi, incat am inteles ce-mi place la meseria mea: intalnirile unu la unu, fata in fata cu sufletele oamenilor, nu intotdeauna deschise. Cand am gasit cheia potrivita ca sa le deschid, am simtit ca am facut o treaba buna in meseria mea. Admir oamenii frumosi, puternici, destepti, in stare sa-si declare slabiciunile. Admir oamenii talentati. Ma bucur ca un copil de orice cadou, n-as putea numi unul preferat. Sotul meu imi face cele mai frumoase si mai neasteptate cadouri. Sunt o femeie implinita, cu toate simturile deschise si care indrazneste mereu sa-si doreasca mai mult pentru ea, pentru cei iubiti de ea si pentru cei nefericiti..."

SATISFACTIE
"Am intervievat atatea persoane publice, atatea celebritati de la noi sau din alte lumi, incat am inteles ce-mi place la meseria mea: intalnirile unu la unu, fata in fata cu sufletele oamenilor, nu intotdeauna deschise. Cand am gasit cheia potrivita ca sa le deschid, am simtit ca am facut o treaba buna in meseria mea" - Mihaela Radulescu, prezentator tv

×
Subiecte în articol: calendar