x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astăzi e ziua ta: Oana Sârbu

Astăzi e ziua ta: Oana Sârbu

13 Mai 2010   •   00:00

Oana Sârbu, artista care nu trăieşte în TIMP... Vârsta pe care o împlineşte astăzi, 42 de ani, este pentru ea doar un număr. Îi urăm "La mulţi ani!".



"Fă ce simţi, nu ce se cere!"
"Mă relaxez, mă distrez şi mă bucur de fiecare moment petrecut cu fiul meu. Aş vrea ca ziua, din acest punct de vedere, să aibă 48 de ore. În rest, am evadat zilele trecute, cu prietenul meu, un pic mai departe de zgomotul românesc. Dar la sfârşitul acestei săptămâni voi petrece alături de cei dragi. Proiecte nu-mi permit să am imediat, din două motive: timpul pe care vreau să-l petrec lângă cel mic şi piaţa nepregătită pentru genul de muzică pe care vreau să-l ofer. Dar sunt optimistă.

Am învăţat că trebuie să dispui de toată energia dacă Dumnezeu ţi-a dat har, să faci din talentul tău un lucru profesionist. Asta se poate întâmpla doar cu multe sacrificii personale. Am învăţat că trebuie să fii serios şi perseverent şi trebuie să faci ce simţi, şi nu ce se cere. Şi încă multe alte lucruri. Că trebuie să fii foarte critic cu tine, să elimini ce nu-ţi place şi să urmăreşti pe cât poţi, pe toţi marii artişti din orice domeniu ar face ei parte. Şi am mai învăţat că nu poţi face NIMIC dacă nu cunoşti un ABC: filmele şi muzica veche, cărţile, spectacolul, istorie, într-un cuvânt.

Pentru mine, faptul că m-am născut în fami­lia mea e o mare împlinire spirituală. Am întâlnit oameni dragi şi am ştiut să ţin relaţii lungi cu ei. Succesele mele, împlinirile au fost de multe ori neaşteptate. Nici nu îndrăznesc să-mi doresc ceva anume, oricum mi se întâmplă lucruri superbe. Copilul meu, în acest moment al vieţii mele, mă face şi mai tânără şi îmi dă un sens al vieţii pe care nu credeam să-l cunosc. Dezamăgiri? Societatea românească, în ansamblul ei.

Copilăria în orice moment al ei, reîntâlnirea cu bunicii şi cu profesorii din şcoala generală sunt clipe din viaţa mea pe care aş vrea să le retrăiesc.

Nu prea am doruri, sunt destul de cerebrală. Profesional, mi-e dor de turneele interminabile din toată ţara, cu publicul din toate colţurile ei, plătitor de bilete."

×
Subiecte în articol: calendar