x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar "Astazi e ziua ta...": Raluca Moianu - "Viata e prea scurta si nu merita sa fim

"Astazi e ziua ta...": Raluca Moianu - "Viata e prea scurta si nu merita sa fim

24 Iul 2004   •   00:00
"Astazi e ziua ta...": Raluca Moianu - "Viata e prea scurta si nu merita sa fim

Raluca Moianu implineste astazi 35 de ani. La multi ani!

"Aniversarea aceasta este una cu totul speciala pentru mine. Eu si sotul meu (el e nascut pe 1 august) asteptam un bebelus. Are 3 luni si se va naste in ianuarie 2005. Cred ca viata nu putea sa ne faca un cadou mai frumos! Implinesc 35 de ani si de ziua mea voi fi la Brasov, la Cerbul de Aur cu Mario si colegii din TVR.

...Nu-mi dau seama cand trece timpul.

Cred ca atunci cand iti place ceea ce faci, esti mereu preocupat sa "construiesti" ceva ca lumea si mai ales daca esti inconjurat de familie cu dragoste, nu ai timp sa-ti dai seama cand trece vremea. In ultimii ani mai tot timpul am fost plecata de ziua mea. In fiecare an, de cand ne-am casatorit, Mario ma intreaba "ce vrei cadou de ziua ta?". Raspunsul meu este de genul: "Vreau sa vad ceva nou, sa mergem in alt colt de lume!". E o copilarie, dar n-o sa uit niciodata ca atunci cand am implinit 7 ani mama mi-a cumparat o Barbie adevarata si o cutiuta muzicala...

Cred ca de mica am stiut ca fiecare lucru merita facut la vremea potrivita si poate de aceea n-am fost nerabdatoare "sa ma fac mare". Am lasat ca totul sa vina de la sine.

Acum, tot ce imi doresc este sa am un copil sanatos. In rest, nu consider ca varsta poate fi o povara. Cu o singura exceptie: sa fim sanatosi, la randul nostru. Stiu oameni in varsta care au o tinerete interioara fantastica si, in cealalta extrema, cunosc tineri care sunt deja batrani in atitudine...

Ma bucur de fiecare clipa, ma bucur de anii pe care-i am si de familia mea. Suntem datori sa ne facem zilele frumoase, birthday (n.r. zi de nastere in limba engleza) or non birthday! Viata e si asa prea scurta ca sa merite sa fim tristi.

De aceea, nu car dupa mine regrete. N-as putea fi mereu vesela, asa cum stiu cei apropiati ca sunt. Oricum, cred ca am facut multe lucruri bune, dar cand ma gandesc la copilul pe care-l astept parca toate celelalte palesc...". (Roxana I. Ancuta)
×
Subiecte în articol: calendar