x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astazi e ziua ta... - Valeriu Lazarov

Astazi e ziua ta... - Valeriu Lazarov

20 Dec 2005   •   00:00
Astazi e ziua ta...  -  Valeriu Lazarov

Este cel mai cunoscut realizator roman de programe de televiziune. A produs cele mai de succes formate de emisiune din ultimii ani: "Din Dragoste", "Iarta-ma!", "Surprize, Surprize", "Ciao, Darwin!", "Geniali". Celebrul Valeriu Lazarov implineste astazi 67 de ani.

"A fost dragoste la prima vedere!"

Este cel mai cunoscut realizator roman de programe de televiziune. A produs cele mai de succes formate de emisiune din ultimii ani: "Din Dragoste", "Iarta-ma!", "Surprize, Surprize", "Ciao, Darwin!", "Geniali". Celebrul Valeriu Lazarov implineste astazi 67 de ani.

"Primesc noul an de viata cu naturalete si cateva fire de par alb in plus. Ziua mi-o voi petrece la birou, la telefon, citind scenariile episoadelor telenovelei, care se vor filma in ianuarie, o reuniune de productie pentru televiziunea spaniola si seara o cina cu Augusta si copiii. Am aceleasi perceptii asupra timpului.

N-am destul pentru tot ceea ce imi propun sa fac. Dragostea pentru televiziune a inceput absolut din intamplare, ca intr-o melodie cunoscuta de muzica usoara. Terminasem IATC (Institutul de Arta Teatrala si Cinematografica), la Buftea se faceau doar doua filme pe an, eu eram tanar si nelinistit, iar la televiziunea experimentala din Strada Moli"re erau posturi libere pentru regizori. A fost dragoste la prima vedere! Cea mai mare satisfactie a vietii mele pe plan profesional este sa fi avut inspiratia de a alege o meserie extraordinara, plina de dificultati si pe care totusi am reusit s-o profesez cu succes in Romania, Spania si Italia. Planul personal vorbeste de la sine: cinci copii minunati, iar in prezent Augusta, o poveste de dragoste adevarata, un premiu al destinului. Nu obisnuiesc sa-mi umplu sufletul de regrete. Regretele sunt o povara. Privesc la viata mea prin oglinda retrovizoare numai strictul necesar. Marele regizor italian Pier Paolo Pasolini spunea: «Cele mai bune lucruri din viata sunt trecutul, prezentul si viitorul». Viata mea are o arhitectura care poarta semnatura destinului. Nu indraznesc sa-l corectez pe autorul proiectului. Daca sunt genul care-si face planuri la praguri ale varstei? Intrebarea asta imi aminteste de o fraza a regretatului John Lennon: «Viata este tot ceea ce ti se intampla in timp ce tu te incapatanezi sa-ti faci alte planuri». Cel mai bun sfat l-am primit de la Silvio Berlusconi: «Think big». Daca sunt impacat cu varsta mea? Nu numai ca sunt impacat, suntem chiar prieteni. Daca as putea sa va invit in sufletul meu, v-ati convinge cat de tanar ma simt."

IMPLINIRE
"Cea mai mare satisfactie a vietii mele pe plan profesional este sa fi avut inspiratia de a alege o meserie extraordinara, plina de dificultati si pe care totusi am reusit s-o profesez cu succes in Romania, Spania si Italia"

HAZARD
"Viata mea are o arhitectura care poarta semnatura destinului. Nu indraznesc sa-l corectez pe autorul proiectului" - Valeriu Lazarov, regizor si producator tv
×
Subiecte în articol: calendar