x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astazi e ziua ta... Vali Barbulescu

Astazi e ziua ta... Vali Barbulescu

de Violeta Cristea    |    Ramona Vintila    |    15 Sep 2006   •   00:00
Astazi e ziua ta... Vali Barbulescu

Si-a inceput cariera la radio in 1991. De-atunci s-a ocupat si de producerea si prezentarea unor emisiuni tv. Cu cativa ani in urma si-a mai descoperit o alta mare pasiune: platanele, ca DJ. Astazi, Vali Barbulescu implineste 30 de ani.

"Lucrurile se pot reconstrui... oamenii, nu!"

Si-a inceput cariera la radio in 1991. De-atunci s-a ocupat si de producerea si prezentarea unor emisiuni tv. Cu cativa ani in urma si-a mai descoperit o alta mare pasiune: platanele, ca DJ. Astazi, Vali Barbulescu implineste 30 de ani.

Jurnalul National: Ce faci de ziua ta de nastere?
Vali Barbulescu: Ora zero a zilei de 15 septembrie ma va prinde la lucru, in studioul meu foto. Am un shooting pentru un catalog Pepe Jeans Jondon, cu un manechin din Franta. Apoi, in cursul zilei, astept sa imi soseasca din Germania noua masina (m-am bucurat ca a coincis cu ziua mea). Seara o voi petrece alaturi de iubita mea si, in final, putin somn... caci a doua zi mixez la deschiderea unui club din Hunedoara.

Ce lucruri notabile ti s-au intamplat anul acesta?
Am incercat sa trec peste cele cateva lucruri mai putin frumoase din acest ultim an, pentru ca, majoritar, am avut parte doar de realizari. Atat pe plan personal, cat, mai ales, profesional. Am deschis un studio foto, Valio Photography; am o emisiune foarte bine primita de public la TVR 1, Top Super Hit, in fiecare joi seara; realizez o emisune dedicata muzicii house, sambata seara la Kiss FM si, pana la sfarsitul anului, lansez si un nou album muzical.

Ce calitati crezi ca te-au ajutat in cariera?
Ma consider un om foarte norocos! Pe langa asta, am o foarte mare putere de decizie. Nu ezit. Chiar daca uneori nu am facut alegerile cele mai bune. In rest, sunt un om corect si foarte perseverent.

Care este realizarea care ti-a adus cele mai mari satisfactii?
Sa fiu sincer, ma bucur nespus ca dupa accidentul de acum patru luni pot merge pe propriile picioare. Inca mai schiopatez putin, dar sunt in curs de vindecare. Am ajuns sa pretuiesc foarte mult integritatea corporala dupa acea intamplare...

Cu ce tip de tren poti asemui viata ta?
Clar, un TGV!? Altfel spus, ma bucur ca am "prins" acest tren. Este trenul care ma va duce in siguranta si confort catre destinatie. Uneori mai opresc si in statii... dar mereu cursa continua!

In ce alta perioada din istorie te-ai simti cel mai bine?
Sunt o persoana perfect adaptata prezentului. Dar mi-ar fi placut sa traiesc in vremea cand drumul Paris-Versailles dura o saptamana si se facea... calare.

Ce lucruri iti sunt dragi, fara de ce nu ai putea trai?
Nu am lucruri atat de dragi incat sa le consider indispensabile. Insa tin foarte mult la familia mea. Mi-am pierdut tatal acum sase ani si, recent, si bunicul. Sunt momente din viata peste care treci foarte greu. Lucrurile se pot reconstrui... oamenii, nu!

SANSA
"Sa fiu sincer, ma bucur nespus ca, dupa accidentul de acum patru luni, pot merge pe propriile picioare. Inca mai schiopatez putin, dar sunt in curs de vindecare. Am ajuns sa pretuiesc foarte mult integritatea corporala dupa acea intamplare..." - Vali Barbulescu, VJ, DJ, prezentator TV
×
Subiecte în articol: calendar