x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Omul zilei - Dan Fatuloiu

Omul zilei - Dan Fatuloiu

23 Ian 2005   •   00:00

24 ianuarie 2005
Seful Politiei Romane
Click pentru a mari imaginea
Noul sef al Politiei Romane, chestorul principal Dan Fatuloiu, a prezentat, sambata, strategia politieneasca a anului 2005, an pe care il considera a fi cel mai important pentru institutia sa dupa 1989. Pentru a indeplini, intr-un timp foarte scurt, cele sapte recomandari ale UE, Politia trebuie reformata din radacini, dupa urmatoarele principii: descentralizarea, eficientizarea, combaterea coruptiei interne, schimbarea mentalitatii, promovarea unei politici de resurse umane la standarde europene, imbunatatirea managementului.

Pe aceste principii, Dan Fatuloiu promite: crearea unei politii de combatere a criminalitatii organizate si a criminalitatii cibernetice; scoaterea agentilor din birouri, pe strada, eliminarea paralelismelor Politie-Jandarmerie in asigurarea ordinii publice; eliminarea birocratiei; transformarea sefilor Politiei in manageri; imbunatatirea gradului de incredere a populatiei in institutie.

Chestorul principal Dan Fatuloiu isi propune obiective ambitioase si anunta aducerea unui suflu nou, de manageriat performant, in Politia Romana. Pentru acest curaj, este nominalizat la rubrica "Omul zilei". Jurnalul National va urmari in ce masura seful Politiei va fi in stare sa-si respecte obiectivele. Daca va esua, ca inaintasii sai, ii rezervam un loc la rubrica "Omul negru al zilei".

×
Subiecte în articol: calendar