x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Inca doi cititori premiati la concursul Jurnalului National

Inca doi cititori premiati la concursul Jurnalului National

28 Apr 2005   •   00:00

Aflata in cea de-a doua saptamana de extrasansa, campania "Ia-ti Logan de Jurnalul" continua sa-i faca pe cititori fericiti. Logan-ul pus la bataie marti de Jurnalul National a fost castigat de un buzoian.

  • CONCURS


  • de RADU CRIVAT

  • PREMIU. Logan-ul de la Jurnalul Nasional l-a facut fericit pe George Ghica
    Norocosul se numeste George Ghica, are 29 de ani, locuieste in Buzau, si este administrator la o firma din acelasi oras. Ziua de marti, chiar daca este considerata de multi o zi cu ghinion, i-a adus tanarului cititor un premiu la care nu se astepta. Cum a avut George Ghica noroc intr-o zi cu trei ceasuri rele?

    "Marti dimineata am plecat prin oras cu masina de serviciu sa rezolv niste treburi. Pe drum, am oprit la un chiosc de ziare, sa-mi cumpar Gazeta Sporturilor, pe care o citesc in fiecare zi. Am vazut Jurnalul National pe taraba si l-am luat", povesteste buzoianul. Ajuns la locul de munca, George a vrut sa citeasca ziarele pe care le cumparase. Curiozitatea insa l-a impins sa razuiasca mai intai talonul din Jurnalul National.

    Nu mica i-a fost mirarea sa constate ca seria inscrisa pe talon este aceeasi cu cea tiparita in ziar.

    "Nu am crezut pe moment ca sunt castigator. Am comparat de zeci de ori cele doua serii si am citit de mai multe ori regulamentul concursului. Am sunat la redactia Jurnalului National, si premiul mi-a fost confirmat. Abia atunci am fost convins ca totul este real", ne-a spus norocosul. A urmat o mare bucurie, pentru ca George nu a castigat niciodata nimic. Logan-ul

    de Jurnalul este primul premiu din viata sa.

    OCAZIE UNICA. Pentru ca este ultima zi a campaniei de succes "Ia-ti Logan de Jurnalul se intoarce", ziua de astazi este una speciala.

    Cifra trei este cifra zilei. Astfel, pentru a incheia intr-un mod inedit acest concurs deosebit, punem la bataie trei Logan-uri de Jurnalul, 30 de premii de un milion si 300 de abonamente.

    CADOU DE PASTI
    Ziua de ieri a facut un alt cititor fericit. Premiul Jackpot, in valoare de 120 de milioane de lei, a fost castigat de un bucurestean. Baftosul se numeste Andrei Dan Niculae, are 23 de ani, si locuieste in Bucuresti. Andrei urmeaza, in paralel, cursurile Facultatii de Sociologie si pe cele ale Facultatii de Comunicare si Relatii Publice. Concursul Jurnalului National i-a bagat in buzunar 120 de milioane de lei. "Totul tine de noroc. Acest premiu este ca un cadou deosebit de Craciun, dar care a venit de Pasti", ne-a spus castigatorul.
    ×
    Subiecte în articol: arhiva jurnalul