x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Inca doua saptamani

Inca doua saptamani

14 Apr 2005   •   00:00

Succesul inregistrat de "Ia-ti Logan de Jurnalul se intoarce" a dus la o prelungire cu doua saptamani a perioadei de concurs.

Concursul din Jurnalul National a debutat la 22 februarie si a fost un succes inca din prima zi, cand s-a declansat adevarata "goana dupa Logan". In aceste conditii, erau de asteptat - vorba colegilor de la Suplimentul TV de vineri - "rautacizmele" competitorilor.

EXTRASANSA. La opt saptamani de la lansarea sa, concursul "Ia-ti Logan de Jurnalul se intoarce" inregistreaza un succes mai mare decat prima sa editie. Cererile de prelungire a concursului sunt motivate foarte simplu: "Simt ca norocul meu este aproape". Acesta este mesajul participantilor la concurs, care nu vor sa treaca pe langa sansa de a conduce o masina nou-nouta, cadou de la Jurnalul National. Decizia prelungirii concursului nu a fost greu de luat. Astfel, "Ia-ti Logan de Jurnalul se intoarce" va mai face fericiti o multime de romani si in urmatoarele doua saptamani, pana inainte de Pasti. Ultima zi de concurs (29 aprilie) va fi una cu totul si cu totul speciala, iar cifra trei va fi cifra zilei. Vor fi trei serii care vor aduce trei Logan-uri, 30 de premii a cate un milion de lei si 300 de abonamente, toate acestea pe parcursul unei singure zile.

REGULI. Pentru ca sansele tuturor sa fie egale, am pastrat totul neschimbat. Vom pune la bataie tot un Logan in fiecare zi, vom reporta la fel sumele pentru Jackpot. Regulamentul de participare va ramane neschimbat, premiile urmand a fi acordate in aceleasi conditii. Pentru aceste doua saptamani suplimentare, seriile care v-au adus atatea premii vor aparea la fel ca pana acum, sub forma JN 00 XXX. (Radu Crivat)

×
Subiecte în articol: arhiva jurnalul