x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos 5 pași spre un abdomen plat și frumos reliefat

5 pași spre un abdomen plat și frumos reliefat

de Andreea Sava    |    22 Feb 2017   •   00:30
5 pași spre un abdomen plat și frumos reliefat
Sursa foto: andreeasava.ro

Un abdomen plat arată frumos la plajă dar, mai important de atât, este și un semn de sănătate. De ce? Fiindcă grăsimea din jurul taliei nu este doar inestetică, asta ar fi cea mai mică problemă, dar indică grăsime în jurul organelor ceea ce este foarte periculos. Vorbiți cu orice doctor și va confirma tot ce vă spun.

Cu alte cuvinte, oricât de slab(ă) ai fi, dacă ai colăcei în jurul taliei, trebuie să slăbești. Asta pentru partea cu sănătatea. Dacă mai vrei și pătrățele, trebuie să și muncești puțin. Acum, însă, vine și problema. Nu există abdomen plat fără o nutriție corespunzătoare, nu după o anumită vârstă cel puțin. Poți să faci mii de abdomene, nu vei reuși decât să faci pătrățele pe sub șunci.

Cu alte cuvinte, pentru a scăpa de colăceii din jurul taliei, trebuie un program care să atingă două planuri: dat jos șuncile și antrenarea mușchilor. Așadar iată pas cu pas ce e de făcut.

Programul meu pentru abdomen plat și tonifiat

1. Hidratează-te corespunzător

Fiecare celulă din corpul nostru are nevoie de apă pentru a funcționa corespunzător. Dacă nu funcționează în parametri, apar problemele. Așadar, hidratarea este esențială pentru organism. Desigur că asta se aplică și mușchilor. Tot din celule sunt formați.

Iar hidratarea se face cu apă sau ceai, nu cu altceva. Cantitatea zilnică depinde de greutatea fiecăruia, de activitatea pe care o are, de gradul de deshidratarea și inclusiv de vremea de afară. Pe scurt, însă, dacă beți cam 2 litri de apă e un început bun.

Citește articolul complet, pe andreeasava.ro

×
Subiecte în articol: abdomen andreea sava abdomen plat 5 pasi