x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos DIETA EASY FAST - cum să slăbești fără să te înfometezi

DIETA EASY FAST - cum să slăbești fără să te înfometezi

de Cristina Mălășanu    |    31 Mai 2014   •   11:40
DIETA EASY FAST - cum să slăbești fără să te înfometezi

  Cu siguranţă, de multe ori te confrunţi cu tentaţia de a începe o cură de slăbire, însă de cele mai multe ori renunţi deoarece dietele par prea drastice. Ai putea să încerci dieta Easy-Fast, un regim rapid şi uşor.

În primul rând, trebuie să ai în vedere faptul că dieta Easy-Fast este mai degrabă un nou stil alimentar sănătos, care are la bază preparatele rapide şi uşoare, ajutându-ne să slăbim în acelaşi timp.


În ceea ce priveşte alimentaţia, dieta se bazează în primul rând pe consumul de legume şi fructe, brânză de vaci degresată, carne de pui, de vită sau peşte, maioneză light, mirodenii, oţet balsamic şi suc proaspăt de lămâie. În schimb, trebuie să elimini definitiv zahărul din alimentaţie, dar poţi să-l înlocuieşti cu îndulcitori artificiali. Zahărul va trebui eliminat din dietă pentru a obliga organismul să-şi extragă energia din depozitele de grăsime.


Organismul nostru, fiind leneş, preferă să folosească ca sursă de energie de zahărul pe care-l consumăm de obicei. De aceea trebuie obişnuit să-şi procure energia din depozitele de grăsime acumulate. Pentru a nu te plictisi mâncând acelaşi fel de mâncare în fiecare zi, poţi pregăti carnea în diverse feluri, la aburi sau la grătar, şi îi poţi adăuga diverse condimente.

Citește continuarea și află PLANUL DE DIETĂ (cu 3 variante de meniu) pe RevistaFelicia.Ro

×
Subiecte în articol: felicia dieta