x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Medicul de familie Sfatul medicului. Tot ce trebuie să știi despre BOLILE PROSTATEI. Cauze, diagnostic, TRATAMENT NATURIST

Sfatul medicului. Tot ce trebuie să știi despre BOLILE PROSTATEI. Cauze, diagnostic, TRATAMENT NATURIST

20 Oct 2016   •   07:42
Sfatul medicului. Tot ce trebuie să știi despre BOLILE PROSTATEI. Cauze, diagnostic, TRATAMENT NATURIST

Prostata este o glanda situata intre vezica urinara si penis. Chiar daca e mica, functia ei este foarte importanta. Prostata produce inclusiv materialul seminal care intareste sperma. Exista doua afectiuni care afecteaza grav prostata: hipertrofia si cancerul la prostata. In cazul amandurora poti apela la tratamente naturiste, pentru tratare și/sau ameliorarea afectiunii.

Hipertrofia mareste prostata. Aceasta afectiune se intalneste la barbatii in varsta.

Barbatii peste 50 de ani, intre 50-75%, sufera de hipertrofie a prostatei, 30% dintre ei suporta interventii chirurgicale pentru aceasta afectiune. Hipertrofia este cauzata in general de o alimentatie bogata in grasimi. La fel, hipertrofia este cauzata si de producerea in exces de spermatozoizi. Hipertrofia poate sa se transforme in cancer de prostata.

Te-ar mai putea interesa si:

Leacul miraculos pentru gastrită și ulcer diabetic
Usturoiul zdrobit, medicament natural pentru zeci de boli. Ce tratează?
Efect uimitor! Ce se întâmplă dacă bei SUC de ȚELINĂ, dimineața pe stomacul gol 

Simptomele sunt urmatoarele: urinare noaptea, micsorarea fortei jetului de urina, inceput greu de urinare, senzatie de greutate cand urina este eliminata, durere in zona prostatei, tulburari de dinamica sexuala. Cand prostata marita blocheaza jetul de urina, urina se intoarce si provoaca imbolnaviri ale rinichilor, infectii ale vezicii urinare sau pietre la rinichi. Cancerul de prostata este egal cu cancerul plamanilor, din punct de vedere statistic. Cancerul la prostata cel mai des afecteaza barbatii de pe continentul american. Afectiunea este neobisnuita, fiindca dezvoltarea ei este foarte, foarte lenta. Foarte multi barbati nici nu stiu de prezenta cancerului de prostata si mor din cauza altor afectiuni.

Cancerul la prostata..............

Citește mai mult despre afecțiunile prostatei și cum le poți vindeca prin TRATAMENTE NATURISTE

×