x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate Carmen Orban, managerul I.C Fundeni: Nu se desfăşoară nici o percheziţie DNA la Institut

Carmen Orban, managerul I.C Fundeni: Nu se desfăşoară nici o percheziţie DNA la Institut

09 Iun 2016   •   11:04
Carmen Orban, managerul I.C Fundeni: Nu se desfăşoară nici o percheziţie DNA la Institut
Sursa foto: FOTO: Adrian Manolache

Managerul Institutului Clinic Fundeni, Carmen Orban, a declarat joi, pentru AGERPRES, că la unitatea medicală pe care o conduce nu se derulează nicio percheziţie a Direcţiei Naţionale Anticorupţie.


"Nu este vorba de nicio percheziţie la Institutul Clinic Fundeni. Nu m-a informat nimeni", a spus managerul.

Procurorii DNA efectuează joi percheziţii la patru spitale din Capitală, într-un dosar în care prejudiciul, până în prezent, este de 2,6 milioane de euro, au declarat pentru AGERPRES surse judiciare.

Potrivit surselor citate, au loc percheziţii la Institutul Clinic Fundeni, Institutul Oncologic ''Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu'', Spitalul Clinic de Urgenţă ''Bagdasar Arseni'', Spitalul Clinic de Psihiatrie ''Prof. Dr. Alexandru Obregia''.

Sursele citate au afirmat că au loc percheziţii la Institutul Clinic Fundeni, în biroul managerului - dr. Carmen Orban şi în cel al Emiliei Grigore; la Institutul Oncologic ''Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu'', în biroul managerului - conf. dr. Dan Nicolae Straja şi biroul şefului de Serviciu Anatomie - Patologică - dr. Mădălina Gabriela Radu; la Spitalul Clinic de Urgenţă ''Bagdasar Arseni'', în biroul managerului Bogdan Păltineanu, iar la Spitalul Clinic de Psihiatrie ''Prof. Dr. Alexandru Obregia'', în biroul Elenei Postolache - şef laborator şi în birourile utilizate de Serviciul Achiziţii.

Sursa: AGERPRES

×