x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate EXCLUSIV Antena 3: Cum sunt trucate licitaţiile pentru dezinfectanţi în România

EXCLUSIV Antena 3: Cum sunt trucate licitaţiile pentru dezinfectanţi în România

de Antena 3    |    14 Mai 2016   •   13:35
EXCLUSIV Antena 3: Cum sunt trucate licitaţiile pentru dezinfectanţi în România
Sursa foto: Foto: pixabay.com

Dezvăluiri greu de bănuit despre mafia care acţionează în România cu posibilă protecţie de la cel mai înalt nivel. 

Un patron care a avut de-a face cu Hexi Pharma rupe tăcerea şi povesteşte cum sunt trucate licitaţiile în România, cum ajung numai anumite firme să câştige contracte grase cu statul, fără să intereseze pe nimeni dacă ne este pusă în pericol sănătatea. 

Într-un interviu obținut în exclusivitate de Antena 3, patronul unei companii care a colaborat cu Hexi Pharma, a declarat că, în prezent, ”caietele de sarcină sunt făcute cu dedicație, clar”.

”Oricând se poate aranja sau nu ceva. Nimeni nu poate şti ce aranjamente sunt în spate. De regulă, caietele de sarcini, multe dintre caietele de sarcini, sunt făcute cu dedicaţie clară. În momentul în care începi să-l citeşti , îţi dai seama că e făcut pentru cineva anume. Sunt puţine firme care pot îndeplini acele criterii, unele extrem de aberante. În momentul în care ai citit, îţi dai seama că e cu dedicaţie, pentru cineva”, a spus bărbatul, sub protecția anonimatului.

Totuși, bărbatul a dorit să-și păstreze anonimatul, de teamă că i s-ar putea întâmpla ceva.

Detalii & video, pe antena3.ro

×