x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate Ipoteză tulburătoare cu privire la cauza apariției cancerului

Ipoteză tulburătoare cu privire la cauza apariției cancerului

27 Ian 2016   •   20:32
Ipoteză tulburătoare cu privire la cauza apariției cancerului
Cancerul, această boală cruntă, care acționează lent dar sigur ajungând, în ultimă etapă, la distrugerea totală a celulelor organismului reprezintă un grup de afecţiuni caracterizate prin creşterea anormală și necontrolată a uneia sau a unui grup de celule, care invadează țesuturile înconjurătoare și care se pot răspândi (metastază) la distanţă de ţesutul sau organul de origine.


Toate cercetările știintifice confirmă faptul că această maladie are legatură cu mutațiile subtile din genele corpului uman, care sunt ocupate cu reproducerea celulelor necesare pentru activitățile zilnice. În fiecare zi în corpul uman au loc aproximativ 70 de milioane de multiplicări celulare, în timpul cărora există riscul ca anumite celule sănătoase să se transforme în celule canceroase.

Te-ar mai putea interesa si:
ALIFIA miraculoasă din vremea dacilor, care VINDECĂ ORICE RANĂ
Cum să-ți prepari singur un antibiotic natural
Atenție, FUMĂTORI: Aceste 6 alimente elimină NICOTINA din organism! 

Cauzele care favorizează această multiplicare dezordonată a celulelor pot fi multiple, însă, până în prezent, nu există cu certitudine o teorie fundamentată care să facă lumina în acest sens. Pentru a preveni cancerul este esențial să avem un sistem inunitar puternic, acesta fiind singurul în măsură să intervină în mod direct în procesul de diviziune celulară, asigurând o divizare normală a celulelor.

Unul dintre studiile care au analizat cauzele cancerului susține o ipoteză nouă și șocantă cu privire la motivul apariției și dezvoltării celulelor canceroase. După ani de zile de cercetare Dr. Hulda Clark din S.U.A. afirmă că a descoperit adevărata cauză a cancerului, și anume..................

Citește continuarea pe Antena Satelor ca să afli adevărata cauză a cancerului

×