x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Cel mai bun remediu pentru diabet conţine doar două ingrediente

Cel mai bun remediu pentru diabet conţine doar două ingrediente

27 Oct 2016   •   18:40
Cel mai bun remediu pentru diabet conţine doar două ingrediente
Sursa foto: pixabay.com

Diabetul curmă vieţile a mii de oameni în fiecare an şi cu toate că această boală este incurabilă, există metode prin care se poate controla şi menţine în limitele normale. Pe lângă faptul că este o ameninţare la viaţa pacienţilor, diabetul cauzează o serie de dificultăţi pentru aceştia, printre care se numără menţinerea nivelului de zahăr din sânge, pentru ca funcţiile vitale să funcţioneze normal.

Acest lucru este posibil printr-un consum de alimente sănătoase, prin respectarea tratamentului medicamentos, dar şi a medicinei tradiţionale, toate acestea fiind remedii care ajută organismul şi elimină simptomele neplăcute.

Unul dintre acestea este compus din două ingrediente care se găsesc foarte uşor: 300 de grame de ţelină şi şase lămâi. Se răzuie ţelina după ce a fost curăţată în prealabil şi se pune într-un vas intact cu capac şi se adaugă zeama proaspăt stoarsă a lămâilor. Se închide vasul şi se pune în altul, care este plin de apă şi se lasă pe foc până când apa din vasul mai mare fierbe (bermarin). Când fierbe, se reduce temperatura foarte mult şi se lasă la foc mic timp de două ore. Se dă de pe foc şi nu se deschide vasul până când nu este răcit complet. Amestecul de ţelină şi lămâie se pune într-un borcan, apoi în frigider. Beţi o lingură din acest amestec  dimineaţa pe stomacul gol, cu 30 de minute înainte de micul-dejun. Ar trebui să vă ajungă aproape două luni, după care ar trebui ca nivelul de zahăr din sânge să revină la normal, scrie baby-kids-parents.com.

 

Citeşte şi Tratamente naturiste. Cele mai eficiente 12 plante care te vindecă la domiciliu

Sfatul medicului. Totul despre DIABETUL ZAHARAT. Cauze, diagnostic, tratament

Diabetul atacă vasele mari şi mici, dar şi reţeaua de nervi

×