x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Condimentul-minune care te ajută să slăbești

Condimentul-minune care te ajută să slăbești

29 Sep 2016   •   17:16
Condimentul-minune care te ajută să slăbești

În urma unor cercetări făcute recent, s-a descoperit că pudra de chimen te poate ajuta să slăbești fără să depui eforturi prea mari. Trebuie doar să o introduci în alimentația ta. Are un gust picant şi, totodată, dulceag. Va da savoare preparatelor tale și te va ajuta să topești colăceii de pe abdomen, scrie clicksanatate.ro.

Ce spune un studiu

88 de femei supraponderale au fost împărțite în două grupuri în cadrul unei cercetări. Timp de 90 de zile, acestea au scăzut din alimentația lor normală 500 de calorii. Însă, jumătate dintre femei au suplimentat procesul de slăbire mâncând 3 grame de pudră de chimen pe zi, pe care le-au amestecat cu iaurt.

La finalul studiului, s-a demonstrat că femeile care au consumat chimen au slăbit cu un kilogram și jumătate mai mult decât cele care n-au mâncat. Așadar, include acest condiment în alimentația ta și vei ajunge să ai silueta la care ai visat atâta timp.

Și nivelul de grăsime din corp a scăzut

În plus, și nivelul de grăsime din corp a scăzut cu 14.64%, aproape triplu față de grupul celălalt. Pe de altă parte, se pare că acest condiment scade colesterolul rău și îl crește pe cel bun. Așa că, vei avea parte de beneficii multiple dacă-l vei consuma.

×
Subiecte în articol: condiment slabit dieta