x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Produs din plante care îmbunătăţeşte acuitatea vizuală și capsule pentru protecția ficatului

Produs din plante care îmbunătăţeşte acuitatea vizuală și capsule pentru protecția ficatului

12 Iul 2017   •   22:57
Produs din plante care îmbunătăţeşte acuitatea vizuală și capsule pentru protecția ficatului
Sursa foto: Eraxion/Getty Images/iStockphoto

Visiofort Plus întârzie pierderea vederii ce poate apărea în procesul de îmbătrânire a organismului. Acest produs îmbunătăţeşte şi stabilizează funcţia retinei, cât şi sensibilitatea vizuală. Extractul din flori de Crăiţe, luteina şi beta carotenul protejează ochii de ultraviolete; sunt antioxidanţi puternici şi cresc circulaţia sangvină la nivelul ochilor. Extractele de afin şi de seminţe de struguri îmbunătăţesc vederea noaptea, dar şi în condiţii de soare puternic. Vitamina E naturală prezentă şi ea în capsulele Visiofort Plus contribuie la protejarea celulelor ochilor de stresul oxidativ.

 

Capsule naturale pentru protecţia ficatului

 

Silimarina Forte este un bun protector hepatic. Ştiinţa a concluzionat că se oboseşte ficatul din prea mult alcool şi exces de medicamente de sinteză chimică. Cu atât mai mult este binevenită Silimarina Forte pentru menajarea ficatului, fiind un produs natural.

×