x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Remediul rusesc pentru dureri articulare

Remediul rusesc pentru dureri articulare

26 Dec 2015   •   15:36
Remediul rusesc pentru dureri articulare

Durerile articulare sunt supărătoare indiferent de vârstă. Se știe că după 40 de ani acestea sunt mai frecvente, însă și tinerii le pot experimenta în cazul în care suferă de reumatism sau au avut oase fracturate. Există numeroase pastile și medicamente care promit să combată durerile, totuși acestea nu au efect decât pe durata tratamentului.

Potrivit www.healthyfoodhouse.com, medicina tradițională rusească oferă rețete naturale și ușor de preparat. Remediul este eficient încă de la prima utilizare și promite rezultate pe termen lung. În plus, ingredientele necesare se găsesc în orice bucătărie .


Ingrediente:

  • o lingură de muștar
  • o lingură de miere
  • o lingură de apă
  • o lingură de sare de masă (fină)


  • Metodă de preparare:
    Amestecați toate ingredientele până când obțineți o mixtură omogenă și depozitați-o într-o cutie goală.


    Aplicare:
    Repetați procedura timp de 4-5 zile. Veți simți îmbunătățiri chiar din prima zi. Puteți face tratamentul de fiecare dată când durerile revin.


    Muștarul și beneficiile sale
    Muștarul este foarte sănătos și poate fi utilizat în numeroase feluri. În cazul în care vă ardeți, aplicați un strat gros de muștar pe zona afectată și durerile vor dispărea. Dacă răciți sau aveți dureri în gât, înghițiți o lingură de muștar. Muștarul poate fi utilizat și în cazul în care vă confruntați cu migrene: aplicați muștar pe frunte și tâmple.

    ×