x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Tratamente naturiste. Sâmburii miraculoși care îți iau durerea de cap „cu mâna”. Luptă eficient cu MIGRENELE

Tratamente naturiste. Sâmburii miraculoși care îți iau durerea de cap „cu mâna”. Luptă eficient cu MIGRENELE

05 Dec 2015   •   06:24
Tratamente naturiste. Sâmburii miraculoși care îți iau durerea de cap „cu mâna”. Luptă eficient cu MIGRENELE

Ești frustrat că migrenele nu trec uneori nici cu cel mai puternic medicament? Poate că nu de medicamente ai nevoie! Ai încercat și cu tratamente naturiste?

Neplăcerile create de migrene afectează pe termen lung calitatea vieţii celor care suferă de această boală. Migrena este o suferinţă cronică, caracterizată prin dureri de cap moderat-severe, recurente. Potrivit studiilor, una din 50 de persoane prezintă dureri de cap.

Utilizarea suplimentelor nutritive sau a terapiilor alternative pentru prevenirea migrenelor a devenit tot mai populară. Unul dintre cele mai eficiente suplimente nutritive este riboflavina - o vitamină B regasită în produsele alimentare, cum ar fi spanacul, ciupercile sau cerealele integrale.

Citeşte şi
 Incredibil! O plantă pe care o crești acasă, în ghivece, vindecă miraculos 100 de boli

Care este cauza migrenelor? Mitocondriile sunt organite complexe, prezente în celulele tuturor organismelor. Ele sunt responsabile de alimentarea reacțiilor metabolice necesare pentru a menține structura și funcția celulei. Dezechilibrul produs de mitocondrii, declanşează migrena. Leacul miraculos constă în consumul acestor sâmburi, care îţi vor reduce spectaculos durerea şi îţi vor reda zâmbetul pe buze. 

Despre ce anume este vorba? Despre... 
...............................

Citește mai departe ca să afli ce virtuți au acești „sâmburi” recomandați în MIGRENE drep unul dintre cele mai eficiente  TRATAMENTE NATURISTE

×