x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet Cea mai simplă metodă de a scăpa de kilograme: apa Sassy

Cea mai simplă metodă de a scăpa de kilograme: apa Sassy

29 Oct 2015   •   17:52
Cea mai simplă metodă de a scăpa de kilograme: apa Sassy

Cynthia Sass, femeia care a inventat această băutura, susține că după 4 zile în care ați consumat apa care îi poartă numele, puteți scăpa de aproximativ 4 kilograme și până la 10 cm în talie.

Apa Sassy se prepară foarte simplu și aveți nevoie de doar câteva ingrediente: ghimbir proaspăt, frunze de mentă proaspete, un castravete, o lămâie, 8 cești și jumătate de apă (ceașcă de 250 ml, apă filtrată sau îmbuteliată).

Tăiați lămâia și castravetele în felii subțiri. Combinați ingredientele într-o cană mare și amestecați bine. Transferați apa într-o sticlă.

Apa Sassy trebuie păstrata la frigider pentru 8-10 ore înainte de a fi băută. Cea mai simplă metodă este să preparați „elixirul” seara, pentru a putea fi băut a doua zi.

Începeți dimineața cu un pahar mare de apă Sassy și consumați în „porții” mici pe tot parcursul zilei. La finalul zilei, repetați: preparați și lăsați la frigider.

Potrivit www.healthadvisorgroup.com, apa Sassy nu conține calorii. Cu ajutorul acestei băuturi puteți accelera procesul de slăbire, eliminând mai repede țesutul adipos de pe abdomen fără a face schimbări majore în dietă.

Prepararea este ieftină și rapidă, prin urmare ar trebui să încercați! Se recomandă să consumați 8 pahare mari în fiecare zi.
 

×
Subiecte în articol: apa Sassy