x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Daily Mail, despre noul Dacia Sandero Stepway: Costă cât dungile decorative de pe un Ferrari! (VIDEO)

Daily Mail, despre noul Dacia Sandero Stepway: Costă cât dungile decorative de pe un Ferrari! (VIDEO)

25 Oct 2012   •   13:23
Daily Mail, despre noul Dacia Sandero Stepway: Costă cât dungile decorative de pe un Ferrari! (VIDEO)
Sursa foto: motor.terra.es

Cea mai ieftină maşină care va fi pusă în vânzare pe piaţa britanică anul viitor costă căt dungile decorative de pe un Ferrari, comentează jurnaliştii de la Daily Mail.

Prețul de pornire al modelului Sandero Stepway va fi de 5.995 de lire sterline (aproximativ 7.400 de euro), în timp ce dungile decoratice de pe un Ferrari 599 costă în jur de 5.250 de lire, vopseaua sidefată pentru un Maserati Quattroporte – 5.400 de lire, iar frânele de carbon pentru un Porsche 911 – 5.464 de lire.

Cea mai scumpă versiune Dacia Sandero este Laureate full-option şi costă 7.995 de lire sterline (9.900 de euro), și beneficiază de aer condiţionat, oglinzi ajustabile electric şi încălzite, volan de piele, patru boxe şi un limitator de viteză.

Sandero va fi disponibilă în Marea Britanie din ianuarie 2013. Maşina cu cinci uşi este capabilă să transporte bagajele a cinci pasageri.

Jurnaliştii englezi laudă atât portbagajul generos al noului model Dacia, mai ales atunci când scaunele din spate sunt rabatate, dar și consumul redus.

"Dacia reuşeşte să construiască şi să vândă maşini tentante din punctul de vedere al preţului. În ultimii ani, inginerii Dacia realizat că şi cele mai simple idei pot economisi bani. De la începuturile firave, marca românească s-a întărit de la an la an odată cu preluarea de către Renault", a declarat un reprezentant Dacia.

×