Jurnalul.ro Ştiri Externe Zi de doliu, luni, în Herson, după ce un atac rusesc a ucis 7 persoane, printre care un bebeluș

Zi de doliu, luni, în Herson, după ce un atac rusesc a ucis 7 persoane, printre care un bebeluș

de Redacția Jurnalul    |   

Autoritățile din Herson au declarat luni zi oficială de doliu după ce șapte persoane au fost ucise duminică în timpul unui atac rusesc. Printre cei uciși se numără o familie de patru persoane, doi adulți și doi copii, o fetiță de 23 de zile și fratele ei de 12 ani.

Oficialii locali din Herson au declarat ziua de luni zi de doliu oficial după ce un atac rusesc a ucis șapte persoane, inclusiv o fetiță de 23 de zile și fratele ei de 12 ani, în cursul zilei de duminică, scrie The Guardian.

„Astăzi, regiunea Herson s-a cutremurat din cauza unor vești teribile”, a scris guvernatorul Oleksandr Prokudin pe Telegram.

Șapte persoane - inclusiv o întreagă familie de patru persoane - au fost ucise duminică dimineață în atacurile rusești din regiunea Herson. Bombardamentele de artilerie din Shiroka Balka au ucis un soț, o soție și fetița lor de 23 de zile. Fiul lor în vârstă de 12 ani a fost transportat de urgență la spital pentru tratament, dar ulterior a cedat în urma rănilor suferite. O altă persoană din sat a fost, de asemenea, ucisă. De asemenea, Doi bărbați au murit în Stanislavov.

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: Herson Rusia bombardament
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri