Jurnalul.ro Timp liber Monden Celebru vlogger american în România. S-a plimbat prin Ferentari și a mâncat mici la Piața Obor

Celebru vlogger american în România. S-a plimbat prin Ferentari și a mâncat mici la Piața Obor

de Redacția Jurnalul    |   

Celebrul vlogger american Darren Watkins Jr, cunoscut online ca IShowSpeed, a venit în România în cadrul unui turneu european.

Acesta are 19 ani și a susţinut live majoritatea momentelor importante ale călătoriei sale în ţara noastră, incluzând întâlniri cu localnici și vizite la diverse atracții turistice​.

Îmbrăcat în tricoul naționalei României, IShowSpeed şi-a început călătoria pe străzile Capitalei însoțit de 5 bodyguarzi. Aceasta a fost transmisă printr-un streem de trei ore şi jumătate,

El a mers prin cartierul Ferentari,  unde a interacţionat cu cei care l-au recunoscut. A ajuns apoi la Casa Poporului, unde, spre dezamăgirea lui, nu i-a fost permisă intrarea cu camere de filmat pentru a face live.

În Piața Obor a interacționat cu oamenii, a jucat puţin fotbal, a degustat fructe şi a mâncat o porţie de mici. Acum se află la o cunoscută piscină din Bucureşti. 

Spre uimirea sa, fanii lui din România l-au întâmpinat cu cadouri şi multe aprecieri. 

Vizita lui IShowSpeed în România face parte dintr-o serie de călătorii internaționale pe care le-a întreprins recent, continuând să își extindă influența și să își conecteze fanii din întreaga lume.

Cine este IShowSpeed

Darren Watkins Jr, cunoscut online ca IShowSpeed, a câștigat notorietate rapid datorită personalității sale energice și a stilului său de streaming unic. Acesta postează diverse tipuri de conținut, inclusiv gameplay-uri, vloguri, provocări și reacții şi are milioane de abonați pe canalul său de Youtube. 

El a devenit cunoscut mai ales pentru sesiunile de streaming live, unde joacă jocuri video populare, precum "Fortnite", "NBA 2K" și "FIFA". Datorită stilul său exploziv și uneori controversat, care implică reacții intense și momente dramatice în timpul jocurilor, Darren a devenit viral pe mai multe platforme sociale.

Însă Darren a fost implicat în câteva controverse din cauza comportamentului său în timpul streamurilor. Unele dintre aceste controverse au dus la suspendări temporare ale conturilor sale pe diferite platforme. Dar  popularitatea lui a continuat să crească, atrăgând o comunitate de fani care îi apreciază stilul unic și autenticitatea.

Influența sa se extinde dincolo de gaming, având un impact important asupra culturii tineretului și comunității online, care utilizează platformele de social media pentru a-și construi cariere, transmite Antena3 CNN.

Subiecte în articol: ishowspeed youtube
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri