Jurnalul.ro Ştiri Politică Cine pictează online la Der Spiegel? Adulator pentru Kovesi, denigratorul lui Iohannis

Cine pictează online la Der Spiegel? Adulator pentru Kovesi, denigratorul lui Iohannis

de Dan Constantin    |   
Presa din România a cazut pe spate dupa marele articol dedicat Codruței Kovesi intr-o publicatie germana  de largă circulatie. "Politicienii tremură în fata acestei femei"  - este titlul din Der Spiegel. 
 
Cu,, profesionalismul” dovedit de propaganda bine dirijată, reproducerea articolului omite cateva elemente importante. 
 
PRIMUL : reproducătorii nu specifică unde este plasată ,,oda” pentru instituția de produs frisoane. Der Spiegel, PUBLICAȚIA DE BAZĂ sau in editia permisivă online? O simplă verificare ne trimite la sursă -der spiegel ONLINE,articol postat in 27 iunie.
 
AL DOILEA: CINE ESTE AUTORUL ARTICOLULUI? Aflam repede - KENO VERSECK.
 
ESTE UN CLIENT VECHI al reproducerilor la ordin. Verseck, un ziarist fara angajament stabil, prestează unde i se iveste o oportunitate. Misună prin zona ICR, CARE I-A PLATIT O COLABORARE MAI VECHE, PRIN 2007. 
 
În decembrie 2015 a fost nevoie de plasarea unor înjuraturi la ADRESA PRESEDINTELUI  IOHANNIS. A FOST GASIT AUTORUL SARITOR, KENO VERSECK, care a realizat discreditarea sub titlul la fel de preluat in media romanească - "DILETANTUL".
 
Evident, tot in Der Spiegel online , in nemțește fiind ca o sentință - "DER DILLETANT".
 
Cand ai nevoie de injurat pe cineva, sau dupa caz, să lauzi o persoana cu probleme, il suni pe omul care poate fi clopotar, țuțăr sau gropar- cum e comanda. Vineeee baiatul și o plaseaza la online, chiar și la DerSpiegel.
 
Apoi, de restul se ocupă cine a platit. Traduce, difuzeaza, plaseaza, recenzeaza, comenteaza...

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri