Jurnalul.ro Ştiri Locale Descoperire macabră în Vrancea. Un craniu și mai multe oase umane au fost găsite pe un drum agricol

Descoperire macabră în Vrancea. Un craniu și mai multe oase umane au fost găsite pe un drum agricol

de Redacția Jurnalul    |   

Un bărbat din comuna Vulturu, județul Vrancea, pe un drum agricol, mai multe rămășițe osoase. Polițiștii ajunși la fața locului au mai găsit o porțiune dintr-un craniu, precum și alte fragmente osoase. A fost deschis dosar penal întocmit pentru ucidere din culpă.

 „La data de 9 august a.c., ora21:30, poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Năneşti au fost sesizaţi de către un bărbat din comuna Vulturu, județul Vrancea, cu privire la faptul că în timp ce se întorcea de la activitățile agricole, a observat pe un drum agricol, din extravilanul comunei Vulturu, sat Hângulești, mai multe rămășițe osoase.

Citiți și Atenționare meteo. Cod galben de caniculă în Banat, Oltenia și Muntenia

Imediat, a fost constituită o echipă de cercetare, care s-a deplasat la fața locului, unde a identificat o porțiune dintr-un craniu, precum și alte fragmente osoase”, spune comisarul de poliție Cătălina Murariu.

Citiți și JO Paris 2024. România a coborât pe locul 20 în clasamentul pe medalii

În prezent, polițiștii vrânceni continuă cercetările la fața locului, în cadrul dosarului penal întocmit pentru ucidere din culpă, în vederea stabilirii provenienței fragmentelor osoase, a împrejurărilor în care s-a produs fapta și identificării persoanei în cauză.

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri