Jurnalul.ro Ştiri Locale O dubiță a luat foc în mers din cauza unui scurtcircuit electric

O dubiță a luat foc în mers din cauza unui scurtcircuit electric

de Redacția Jurnalul    |   

O dubiță a luat foc în mers, luni dimineața, din cauza unui scurtcircuit electric. Șoferul, care a ieșit din mașină înainte ca flăcările să cuprindă autoutilitara, a făcut un atac de panică. Când au sosit pompierii, vehiculul ardea generalizat, flăcările violente prezentând pericol de propagare.

„În această dimineață, pompierii argeseni au fost solicitați să intervină pentru localizarea și stingerea unui incendiu izbucnit la un vehicul care se afla în mers, în comuna Uda, satul Gorani”, anunță ISU Argeș.

La fața locului s-au deplasat trei echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat de la Pichetul de Pompieri Vedea și Detașamentul Pitești.

„La sosirea echipajelor de intervenție, vehiculul ardea generalizat, flăcările violente prezentând pericol de propagare la vecinătăți. Incendiul a fost stins în limitele găsite, colegii noștri reușind să evite extinderea acestuia. Conducătorul vehiculului, în vârstă de aproximativ 60 de ani, s-a evacuat înainte ca flăcările să cuprindă autoutilitara. Acesta a fost asistat de către paramedicii SMURD, prezentând atac de panică, în urma evaluării nefiind necesar transportul la spital”, potrivit informării.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost scurtcircuit electric.

(sursa: Mediafax)

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri