Jurnalul.ro Timp liber Monden Escroaca Anna Sorokin, care a inspirat miniseria Inventing Anna, apariție inedită la New York

Escroaca Anna Sorokin, care a inspirat miniseria Inventing Anna, apariție inedită la New York

de Redacția Jurnalul    |   

Anna Sorokin, cunoscută pentru escrocheriile de cursă lungă, a apărut la un eveniment de modă din New York purtând o brățară electronică pe gleznă, decorată cu bijuterii.

Anna Sorokin, escroaca care a păcălit elita din New York pozând drept moștenitoarea Anna Delvey, a atras din nou atenția publicului, în același oraș, scrie Sky News.

În vârstă de 33 de ani, Sorokin a apărut la o prezentare de modă din cadrul New York Fashion Week, purtând un dispozitiv electronic de monitorizare, decorat cu bijuterii.

Sorokin a fost condamnată în 2019 pentru opt capete de acuzare, inclusiv furt calificat, după ce a înșelat hoteluri, bănci și prieteni, obținând sume mari de bani pentru a-și întreține stilul de viață opulent.

În prezent, ea se află sub arest la domiciliu din octombrie 2022, în așteptarea soluționării cazului de deportare, fiind acuzată că a depășit perioada legală de ședere în Statele Unite.

La spectacolul Untitled&Co, desfășurat miercuri la New York, Sorokin a fost fotografiată cu o brățară electronică neagră pe glezna dreaptă, accesorizată în stilul ei extravagant.

Ea a purtat, de asemenea, o fustă mini și o coroniță, în conformitate cu imaginea sofisticată pe care și-a creat-o în trecut.

Tot miercuri, s-a anunțat că Sorokin va fi una dintre concurentele sezonului următor din show-ul Dancing With The Stars, care va debuta pe 17 septembrie.

Sorokin a fost eliberată din închisoare în februarie 2021, dar autoritățile de la imigrație susțin că trebuie deportată în Germania. Înainte de a fi plasată în arest la domiciliu, ea a petrecut mai bine de un an în custodia Serviciului de Imigrare și Vamă al SUA.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri