Jurnalul.ro Ştiri Politică Lasconi: Dronele rusești zboară deasupra României, iar Ciucă și Ciolacu vor să-l salveze pe Iohannis

Lasconi: Dronele rusești zboară deasupra României, iar Ciucă și Ciolacu vor să-l salveze pe Iohannis

de Redacția Jurnalul    |   

În timp ce dronele rusești zboară deasupra României, principala preocupare a lui Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu este salvarea carierei lui Iohannis, afirmă liderul USR, Elena Lasconi.

Elena Lasconi, președintele USR, spune că liderii PSD și PNL pun confortul lui Klaus Iohannis mai presus de binele și siguranța românilor, nu și pentru modificarea legislației astfel încât să poată fi doborâte dronele rusești.

„Noaptea trecută, oamenii din Tulcea s-au trezit iar speriați și au sunat la 112 să înțeleagă ce se întâmplă. Se pare ca dronele rusești au intrat iar în spațiul aerian al României. În primăvară, șeful Armatei Române, generalul Gheorghiță, cerea adaptarea legislației românești la vremurile pe care le trăim. Majoritatea PSD-PNL i-a răspuns cu tăcere. Nici până astăzi nu avem propunerile de modificare a legii pentru ca Armata Română să poată doborî dronele rusești. În schimb, pentru a da o lege de care să beneficieze un singur om – pentru scaunul de senator al lui Iohannis – au întors tot programul Parlamentului pe dos. Care sunt prioritățile PSD-PNL? Românii sau confortul lui Iohannis?”, scrie pe Facebook Elena Lasconi.

IGSU a a emis un mesaj RO-Alert pentru populația din zona de Nord a județului Tulcea după ce, structurile cu rol de apărare și monitorizare a spațiul aerian de frontieră au reperat un grup de drone care se îndreptau către ținte de pe teritoriul ucrainean aflate la graniță cu România.

(sursa: Mediafax)

 

Subiecte în articol: Lasconi drone ciuca ciolacu iohannis
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri