Jurnalul.ro Horoscop Mercur în Fecioară. 4 zodii își regândesc planurile pe termen lung

Mercur în Fecioară. 4 zodii își regândesc planurile pe termen lung

de Moira Dună    |   

Planeta Mercur se află în Fecioară. în perioada 9 - 26 septembrie 2024, astfel că 4 semne zodiacale își vor pune la îndoială planurile pe termen lung.

Taur
Atunci când Taurul ia o hotărâre, nu-i place să se răzgândească. Ca semn de pământ practic și echilibrat,  Taurii caută stabilitate și securitate. Abilitatea de a rămâne concentrați asupra obiectivelor și aspirațiilor viitoare îi face deosebit  de fiabili. Cu Mercur în Fecioară, găurile în procesul de planificare sunt luminate și Taurii sunt împinși să regândească ce sisteme și structuri trebuie să fie la locul lor pentru a ajunge acolo unde își doresc.

Următoarele săptămâni pot fi incomode, dar până la sfârșitul procesului vei avea un plan bine stabilit și încrerdere că mergi în direcția potrivită. 

Citiți și 3 zodii sunt favorizate de astre în toamna 2024

Gemeni
Conduși de Mercur, Gemenii au tendința de a experimenta tranzitele acestei planete cu o intensitate mai mare. Punctele forte ale Fecioarei contrastează frumos cu ale Gemenilor. Odată cu trecerea lui Mercur în Fecioara orientată spre detalii, trăsăturile naturale de curiozitate, adaptabilitate și vivacitate a Gemenilor se vor armoniza cu natura mai practică a Fecioarei.

Acest timp te va provoca să devenii mai eficient în culegerea și aplicarea informațiilor, făcându-te mai capabil să te concentrezi și să-și rafinezi ideile, să-ți organizezi procesele de comunicare și gândire. S-ar putea să te întrebi dacă obiectivele anterioare îți mai sunt de folos. Acceptarea faptului că prioritățile s-au schimbat și s-au simplificat este mai degrabă un semn de creștere decât de deteriorare. Uneori, concentrarea pe mai puține lucruri creează rezultate mai bune.

Fecioară
Având în vedere că Mercur este și conducătorul semnului tău, calitățile acestui tranzit te vor afecta cu o intensitate mai puternică. Fiind un semn care prețuiește caracterul practic și precizia, probabil că te-ai gândit bine la obiective și contururi. Chiar și greșelile care se află între obiective vor deveni evidente.

În următoarele câteva săptămâni, un proces de chestionare a planurilor pe termen lung și de optimizare a strategiilor va simplifica modul în care abordezi viața. Misiunea și valorile tale mai mari vor servi drept steaua ta nordică, conducându-te să rezolvi creativ problemele pentru a-ți face viața mai bună.

Citiți și 4 cele mai rele zodii: Răzbunătoare, lipsite de scrupule, agresive, critice

Pești
Visători și idealiști, Peștii trăiesc pe tărâmurile intuiției și creativității. Alternativ, se luptă cu dorința de a scăpa de realitate. Mercur care se află în Fecioara plină de respect creează o opoziție internă. Faptele prezentate vor forța o perioadă de auto-reflecție, provocându-te să-ți  imaginezi obiective pe termen lung printr-o lentilă practică ce necesită pași concreți. Acest lucru poate crea un sentiment ca și cum visele s-ar sfărâma dar întreprinderea unor acțiuni intenționate te va învăța frumusețea pașilor deliberați.

Împlinirea vine nu doar prin realizarea dorințelor, ci și prin procesul de transformare personală necesar pentru a ajunge acolo, potrivit collective.world.
 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri