Jurnalul.ro Sport Sporturi Monica Niculescu și Viktorija Golubic calificate în semifinale la Lyon

Monica Niculescu și Viktorija Golubic calificate în semifinale la Lyon

de Redacția Jurnalul    |   

Monica Niculescu și elvețianca Viktorija Golubic s-au calificat joi în semifinala probei de dublu feminin de la turneul de tenis de la Lyon, învingând în sferturi perechea americană alcătuită din Kaitlyn Christian și Sabrina Santamaria.

Niculescu și Golubic au avut nevoie de o oră și 26 de minute pentru a obține victoria în supertiebreak, cu 5-7, 6-1, 10-7.

Favorite numărul 4 ale probei, Niculescu și Golubic au ajuns în sferturi după ce adversarele lor din primul tur, rusoaica Anna Blinkova și norvegiana Ulrikke Eikeri, s-au retras din competiție.

În semifinală cele două vor întâlni perechea alcătuită din olandeza Bibiane Schoofs și spaniola Cristina Bucșa, care au eliminat în sferturi pe favoritele principale Zhang și Parks.

Pentru prezența în sferturile de finală de la turneul dotat cu premii în valoare totală de 225.480 euro, Niculescu și Golubic vor fi recompensate cu 110 puncte WTA și 3.504 euro.

Tot în sferturile de finală ale probei de dublu de la Lyon, Ana Bogdan, alături de muntenegreanca Danka Kovinic au fost eliminate din competiție de perechea favorită numărul doi, alcătuită din ucraineanca Nadiya Kichenok și japoneza Makoto Ninomiya.

 

(sursa: Mediafax)

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri