Jurnalul.ro Sport Fotbal international Roma lui Mourinho eliminată de Cremonese din Cupa Italiei

Roma lui Mourinho eliminată de Cremonese din Cupa Italiei

de Redacția Jurnalul    |   

Așteptată în semifinala Cupei Italiei de Fiorentina, calificată în dauna lui AC Torino, Roma a fost eliminată surprinzător, miercuri seara, în sferturile de finală, de lanterna roșie din Serie A, Cremonese, tocmai pe teren propriu, pe Stadio Olimpico, învinsă cu 2-1.

Trupa lui Jose Mourinho nu a reușit să treacă de ultima clasată a campionatului italian, echipa care nu a câștigat niciun meci în Serie A și care e posesoare a doar 8 puncte în 20 de meciuri, toate în urma unor remize.

În ciuda faptului că au trimis din cele 13 șuturi trimise pe poartă, 6 au prins cadrul buturilor lui Sarr, gazdele nu au reușit să marcheze până în minutul 90+4, moment în care Cremonese conducea deja cu 2-0, în urma golurilor marcate de Dessers, în minutul 28, din penalty, și de turcul Zeki Celik, în proprie poartă, la 4 minute după revenirea de la vestiare.

Golul lui Andrea Belotti a venit târziu pentru ca Roma să mai aibă timp să egaleze. Astfel, în prima semifinală se vor înfrunta Fiorentina și Cremonese, în timp ce în cea de a doua, Inter Milano așteaptă rezultatul dintre Lazio și Juventus pentru a-și afla adversara.

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: mourinho roma cupa italiei
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri