Jurnalul.ro Ştiri Politică Deputat PNL: Ciolacu îl acoperă pe Rafila de teama ambițiilor prezidențiale ale acestuia

Deputat PNL: Ciolacu îl acoperă pe Rafila de teama ambițiilor prezidențiale ale acestuia

de Redacția Jurnalul    |   

Atacurile PSD la adresa PNL, dar mai ales ironiile lui Marcel Ciolacu, sunt făcute doar pentru a deturna atenția de la ministrul Alexandru Rafila și de la nenorocirile din Spitalul Clinic de Urgență „Sf. Pantelimon” din Capitală, spune deputatul PNL Alexandru Muraru.

„În loc să se ocupe de tragediile din sănătate, (Ciolacu - n.r.) preferă să facă glume și să atace. În loc să ofere soluții, se ascunde în spatele retoricii agresive, încercând să distragă atenția de la eșecurile sale evidente. Menajându-l pe ministrul Sănătății, premierul Ciolacu se face complice la cele descoperite în Spitalul Pantelimon. Marcel Ciolacu nu doar că apără abuzatorii sexuali din universități, așa cum a declarat public în cazul SNSPA, dar lipsa de empatie față de victimele de la Spitalul Pantelimon și familiile acestora este pur și simplu revoltătoare, în aceeași notă cu fuga de răspundere a ministrului Rafila. Arogantul din conducerea Executivului l-a acoperit mereu pe Rafila pentru ca i-a fost teamă de ambițiile prezidențiale ale acestuia, dar care acum îi complică drumul spre ceea ce va fi, de fapt, moartea lui politică: candidatura la prezidențiale”, spune deputatul PNL, Alexandru Muraru.

Muraru spune că Marcel Ciolacu ezită să-și anunțe intenția de candidatură la alegerile prezidențiale, „în plin scandal cu procurori la porțile spitalelor, așa cum nu și-a asumat preluarea șefiei Guvernului, în 2023, în momentul în care profesorii se aflau în stradă”.

Acesta îi atrage atenția lui Ciolacu că „sprijinul politic acordat de PNL nu este necondiționat”.

„Proiectele primarilor sunt blocate, dar Ciolacu, care nu a muncit o zi în viața lui, ne povestește despre investiții, uitând să spună că singurele localități care s-au dezvoltat și care au găsit soluții financiare sunt cele administrate de primari liberali. Dacă primarii noștri ar fi stat în pixul premierului Ciolacu, fără să apeleze la fondurile europene, astăzi am fi avut o Românie îngropată în mocirlă. De la 1 septembrie reîncepe sesiunea parlamentară iar Marcel Ciolacu va da piept cu noua realitate politică. O realitate care va spulbera visul Cotroceniului pentru PSD. PS: Domnule Ponta, vă rog să îi dați înapoi contul de Facebook domnului Ciolacu, poate are și dânsul mesaje de guvernare de postat”, mai spune Alexandru Muraru.

(sursa: Mediafax)

 

Subiecte în articol: pnl ciolacu pantelimon tragedii sanatate
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri