Jurnalul.ro Ştiri Justitie Poliţistul care a lovit un şofer cu pumnii şi picioarele a fost reţinut pentru 24 de ore

Poliţistul care a lovit un şofer cu pumnii şi picioarele a fost reţinut pentru 24 de ore

de Redacția Jurnalul    |   

Poliţistul care a lovit un şofer cu pumnii şi picioarele a fost reţinut pentru 24 de ore, a declarat miercuri pentru AGERPRES purtătoarea de cuvânt a Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, Teodora Iacob.

"Dosarul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sibiu. În cursul nopţii suspectul a fost audiat şi procurorul de caz a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore. Cercetările sunt în desfăşurare", a precizat Teodora Iacob.

În paralel, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu desfăşoară o anchetă internă privind poliţistul reţinut, a declarat marţi seara purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

Un şofer a reclamat luni că a fost lovit pe o stradă din Cisnădie de către poliţistul sibian, aflat în timpul liber.

"În seara de 1 septembrie a.c., la nivelul Poliţiei Oraşului Cisnădie s-a înregistrat o plângere penală prin care un tânăr reclamă faptul că, la aceeaşi dată, în jurul orei 19,30, în Cisnădie, ar fi fost agresat de către şoferul unei autoutilitare, bărbatul lovind şi portiera stânga faţă a autoturismului în care se afla tânărul, în calitate de conducător auto", se arată într-un comunicat transmis luni de IPJ Sibiu.

Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, respectiv distrugere.

AGERPRES

Subiecte în articol: politist lovit pumnii reţinut sibiu
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri