Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta: “O minciună fesenistă”

Ponta: “O minciună fesenistă”

de Georgiana Ionita    |   

Victor Ponta i-a atacat ieri pe liderii liberali şi susţine că decizia PNL de a-l desemna pe Dacian Cioloş drept candidat pentru postul de premier este o "minciună" similară cu una petrecută cu 26 de ani în urmă, pe vremea Frontului Salvării Naţionale.

“Şi atunci ni s-a spus că e o situaţie specială în '89 - FSN, până la urmă s-au răzgândit şi au candidat. Dacă nu au pe cine... Acum, sincer, pe cine voiaţi să pună de la PNL prim-ministru? Pe soţul doamnei Gorghiu? Asta e, au găsit şi ei pe cineva, propun...”, a comentat ironic fostul premier social-democrat. Deputatul PSD consideră că strategia liberalilor de a se agăţa de imaginea premierului este una necurată.

"Mi se pare că e o minciună şi nu întâmplător am comparat cu o perioadă de acum 26 de ani. Dar atunci, cei care îi încurajau atunci şi îi certau pe cei de la FSN, acum, îl susţin pe domnul Cioloş de la FSN. E o minciună, dar, dacă oamenilor le place să fie minţiţi, văd că se continuă", a comentat Ponta.

N-au acordul, dar îi lasă

Tot ieri, fostul premier a afirmat că PRU se folosește de imaginea sa fără acordul lui, însă nu are de gând să-i dea în judecată pe liderii formaţiunii naţionaliste. În weekend, PRU a folosit un banner cu imaginea lui Ponta la un miting electoral cu muzică populară şi cârnaţi în Parcul Izvor.

“Am zis foarte clar că nu, n-a vorbit nimeni cu mine, că eu sunt la PSD. Nu am candidat niciodată la un alt partid şi nici n-o să candidez. Eu ştiu un singur lucru, pentru cei care vreţi să fiţi lămuriţi, că eu candidez şi nici nu am fost vreodată la vreun alt partid, decât la PSD, nici pe vremurile când se numea altfel nu am fost. Nu am candidat niciodată la un alt partid şi nici n-o să candidez", a adăugat fostul premier. Victor Ponta va deschide lista PSD Gorj pentru Camera Deputaţilor.

 

Victor Ponta, deputat PSD: Dacă i-aş da în judecată pe toţi cei care spun prostii şi minciuni despre mine, m-aş judeca vreo sută de ani

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri