Jurnalul.ro Ştiri Vremea Prognoza pentru următoarele patru săptămâni: Ploi și temperaturi mai ridicate decât cele normale

Prognoza pentru următoarele patru săptămâni: Ploi și temperaturi mai ridicate decât cele normale

de Redacția Jurnalul    |   

Temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale în perioada 7- 21 octombrie. Potrivit prognozei pe următoarele 4 săptămâni, România se va confrunta cu ploi, inițial în regiunile sudice, estice și local în cele centrale, apoi în cele sud-vestice, centrale și nord-estice.

Săptămâna 30.09.2024 – 07.10.2024
Valorile termice vor fi ușor mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână în regiunile vestice și nord-vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale.
Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile sudice, estice și local în cele centrale, dar și ușor deficitare în cele vestice și nord-vestice.

Săptămâna 07.10.2024 – 14.10.2024
Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.
Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării.

Săptămâna 14.10.2024 – 21.10.2024
Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile.
Regimul pluviometric va fi ușor excedentar în regiunile sud-vestice, centrale și nord-estice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Săptămâna 21.10.2024 – 28.10.2024
Mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.
Cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri